Óvszer - fajtái, használata, tapasztalatok, problémák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#187   2016. 02. 07. vasárnap 19:22
Mork7 Mork7
Én eddig Masculant, illetve Durexet használtam. Mind a kettő eddig egy alkalommal szakadt ki. Mondjuk én a Durexet jobban szeretem, mert a Masculan szerintem kicsi. Persze lehet, hogy a patikus kisebbet adott, nem tudom. Ha előre vásárolok, akkor durex, ha SOS, akkor néha csak Masculan jut.
#186   2016. 02. 06. szombat 21:56
X Törölt felhasználó (897692) VIP
vigyor2 wow3 zavart2
#185   2009. 11. 16. hétfő 09:46
X Törölt felhasználó (448644)
Én is keresgéltem már,de nincs nagyon.Szűkös a választék,meg a gumi is. vigyor3
Nem értem miért nem gyártanak.
#184   2009. 04. 01. szerda 22:57
FARKAD FARKAD
Nekünk egyszer egy ilyen ultravékony sz*rt sikerült szédtszedni. Először nem voltam biztos h szétment, úgyh fogtam és betettem a csap alá. Sokkal tutibb mint összeszorítani benne a levegőt, mert az azért annyira nem látszik. Mondjuk ez gusztus kérdése is. (Azóta csak extra safet használok, hogy elmennek a francba...)
#183   2009. 03. 26. csütörtök 16:29
X Törölt felhasználó (379579)
szexshopokban biztosan van
(Ez egy válasz lovagina99 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 12:40
Nekem az a gondom, hogy valszeg latexérzékeny vagyok... Néha elég kellemetlen tünetek jelentkeznek hagyományos óvszer használata után. Egyszer sikerült szerezni valami szintetikus anyagból készült, az nagyon jó volt, csak külföldről sikerült beszerezni. Néztem a durex honlapját, van is szó róla, hogy van ilyen termékük, de gyakorlatilag sehol sem lehet kapni. Írtam már nekik de még válaszra sem méltattak. Ha valaki tudja hol lehet kapni non-latex óvszert, kérem segítsen!
#182   2009. 03. 26. csütörtök 12:40
lovagina99 lovagina99
Nekem az a gondom, hogy valszeg latexérzékeny vagyok... Néha elég kellemetlen tünetek jelentkeznek hagyományos óvszer használata után. Egyszer sikerült szerezni valami szintetikus anyagból készült, az nagyon jó volt, csak külföldről sikerült beszerezni. Néztem a durex honlapját, van is szó róla, hogy van ilyen termékük, de gyakorlatilag sehol sem lehet kapni. Írtam már nekik de még válaszra sem méltattak. Ha valaki tudja hol lehet kapni non-latex óvszert, kérem segítsen!
#181   2009. 01. 26. hétfő 11:45
Fém_fatál Fém_fatál
Ühüm! A Madaras bótba', maci formájú, és a Haribo gyártja. finom idiota
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 26. hétfő 11:24
Tudtok olyan helyet ahol ízű gumit lehet kapni, és ki a gyártója?
#180   2009. 01. 26. hétfő 11:24
Fruty Fruty
Tudtok olyan helyet ahol ízű gumit lehet kapni, és ki a gyártója?
#179   2009. 01. 19. hétfő 13:04
madmaximum madmaximum
Nekem egyszer szakadt még régen...azota oriasit fejlodott a koton gyartas. Van egy cimbim, neki van egy koton gyára Németországban, ő mesélte, hogy milyen profi gépek csinálják már manapság ezeket.

És még vmi, van a durexnek van egy tipusa ha jól emlékszem...az van ráirva hogy endurance. smile

Na a multkor, gondoltam kipróbálom. A gumiban van egy érzéstelenitő szerű anyag, ami a makkon lévő idegvégződésket blokkolja....konkrétan....mi lett az eredmény? Nem birtam elélvezni....azóta ezt a tipust hanyagolom...megy ez nélküle is. Szóval aki hamar elsül, az ilyet használjon inkább.
smile
#178   2009. 01. 18. vasárnap 20:18
becoo becoo
Idestova 13 éve dugok gumiban, de nekem még egyszer sem szakadt ki.
#177   2009. 01. 08. csütörtök 20:50
Marca Marca
Egyik ismerősöm barátnője iszonyatosan parázott attól, hogy egyszer kiszakad nekik a gumi. Azt mondta a srácnak, hogy húzzon fel kettőt. Nos, nem tudom, hogy mennyire volt nekik hatásos, mert a röhögéstől nem hallottam, de talán válaszolva QMQMQ kérdésére, akár ez is lehet egy megoldás.
#176   2009. 01. 07. szerda 20:39
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Ha megnyomod és jön belőle az anyagod akkor baj van, mert akkor kilyukadt.
Nem számít, hogy kívülről mennyire nedves/síkos mert ha összenyomod/szorítod a gumi "végét" amikor még rajtad van a gumi úgyis észreveszed, hogy benne marad-e vagy kiszivárog.
Asszonypajtással minden egyes alkalommal elvégezzük a vizsgálatot.
(Ez egy válasz QMQMQ üzenetére (2009. 01. 07. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 18:50
Értöm mondjuk én a vegyük le végét elszorít és megnézni hogy szelel e valahol technikát alkalmaztam, csak az kicsit hosszadalmas. Tényleg nem túlagyalás de akkor mivan ha a nő nagyon "nedves" és tiszta olyan a gumi akkor is jó ez a nyomkodás?
#175   2009. 01. 07. szerda 19:45
QMQMQ QMQMQ
Értem. Amúgy jó ötlet csak ha alkalmi a partner akkor lehet nem díjjazza ezt annyira(sajna tapasztalat).
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 07. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 19:28
Leveszed, száját összeszorítod, víz alá nyomod. Ha bugyborékol, az gáz. (Csak egy ötlet, lehet, h hülyeség. smile )
#174   2009. 01. 07. szerda 19:28
Fém_fatál Fém_fatál
Leveszed, száját összeszorítod, víz alá nyomod. Ha bugyborékol, az gáz. (Csak egy ötlet, lehet, h hülyeség. smile )
#173   2009. 01. 07. szerda 18:50
QMQMQ QMQMQ
Értöm mondjuk én a vegyük le végét elszorít és megnézni hogy szelel e valahol technikát alkalmaztam, csak az kicsit hosszadalmas. Tényleg nem túlagyalás de akkor mivan ha a nő nagyon "nedves" és tiszta olyan a gumi akkor is jó ez a nyomkodás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 07. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2009. 01. 07. szerda 16:19
Nagyon egyszerű; miután elmentél és kihúzod a farkad még rajtad van a gumi és ekkor megnyomkodod a spermazsákot és ha nem jön ki anyag akkor értelemszerűen okés, ha viszont jön belőle akkor cselekedni kell!
#172   2009. 01. 07. szerda 16:19
Nagyon egyszerű; miután elmentél és kihúzod a farkad még rajtad van a gumi és ekkor megnyomkodod a spermazsákot és ha nem jön ki anyag akkor értelemszerűen okés, ha viszont jön belőle akkor cselekedni kell!
(Ez egy válasz QMQMQ üzenetére (2009. 01. 07. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 13:41
hy. Én csak annyit szeretnék megtudni hogy hagyan nézheted meg a szex végén hogy a gumi nincs kiszakadva? És miért van az hogy mindíg parázok hogy kivan szakadva a gumi? és ezt hogyan lehet megszüntetni? Télleg nem tudom hogy értelmes lesz e a kérdés de a csaj "érzékeli" ha baj van és mondjuk te nem veszed észre hogy kivan szakadva a gumi?
Előre is köszi.
Ja és a durex nekem tökéletesen bevált idáig kicsit drága de még nem volt bajom vele. Egyszer volt egy balaeset egy ilyen nem ismert márkával (sajna nem emlékszek a nevére) és azóta komolyan rettegek.
#171   2009. 01. 07. szerda 13:41
QMQMQ QMQMQ
hy. Én csak annyit szeretnék megtudni hogy hagyan nézheted meg a szex végén hogy a gumi nincs kiszakadva? És miért van az hogy mindíg parázok hogy kivan szakadva a gumi? és ezt hogyan lehet megszüntetni? Télleg nem tudom hogy értelmes lesz e a kérdés de a csaj "érzékeli" ha baj van és mondjuk te nem veszed észre hogy kivan szakadva a gumi?
Előre is köszi.
Ja és a durex nekem tökéletesen bevált idáig kicsit drága de még nem volt bajom vele. Egyszer volt egy balaeset egy ilyen nem ismert márkával (sajna nem emlékszek a nevére) és azóta komolyan rettegek.
#170   2009. 01. 06. kedd 14:51
zsozs70 zsozs70
mi szeretjük a gumit .nekem kifejezetten jo mert sokkal tovább bírom vele a szexet.már az ízesítettet is kipróbáltuk nem rossz.
#169   2009. 01. 06. kedd 12:02
Hámsérülés esetén én pl egyáltalán nem is csinálnám, inkább a gyógyulás után.

Mi is durex síkosítót használunk, de semmiféle allergiás reakciót nem váltott ki az is igaz, hogy mi a szimplát használtuk se íz se szag, és még foltot sem hagy.
Ti melyik fajtáját használtátok, mert abból van legalább 3 féle.
Próbáljátok ki a lifestyles síkosítót, nagyobb áruházakban azt is lehet kapni nem csak durexet.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:18
Köszi! Pont ezt böngészem a neten. Egy gyógyszerész mondta nekem az infót, és most hogy "terjeszteni kezdtem", rájöttem, hogy nem voltam alapos, nem erősítette meg két független hírforrás az értesülést. smile Márpedig ez újságíró-törvény!
Az antihisztamin és a szteroid nem ugyanaz. (Vegyület szintjén nem tudom elemezni, hogy rokonok-e, de a hatásuk tuti más.) Ezek szerint szteroid nincs benne, mert rákerestem a hatóanyagra is, az egy első generációs antihisztamin. A segédanyagok meg -gondolom én- egyszerűen a fizikai tulajdonságaiért felelősek, a hatásmechanizmushoz nincs közük. Ennek ellenére nem használnám anális szexhez, főleg, ha netán van hámsérülés stb.
#168   2009. 01. 05. hétfő 22:59
Reaper69 Reaper69
az a baj,hogy barátnőmmel durex síkosítót használtunk de kipattogott tőle,és szexközben is viszketést okozott.hát akkor marad,h körbe nézek neten,valami jóféle síkosító után nyes köszönöm a választ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2009. 01. 05. hétfő 21:30
A vazelin egyáltalán nem óvszerbarát!
Víz alapú síkosítót használjatok vagy akár Fenistil gél-t.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szvi szvi
Nyitás ideje: 2005. 01. 30. vasárnap
Üzenetek: 207db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!