Én eddig Masculant, illetve Durexet használtam. Mind a kettő eddig egy alkalommal szakadt ki. Mondjuk én a Durexet jobban szeretem, mert a Masculan szerintem kicsi. Persze lehet, hogy a patikus kisebbet adott, nem tudom. Ha előre vásárolok, akkor durex, ha SOS, akkor néha csak Masculan jut.

Én is keresgéltem már,de nincs nagyon.Szűkös a választék,meg a gumi is.
Nem értem miért nem gyártanak.

Nem értem miért nem gyártanak.
Nekünk egyszer egy ilyen ultravékony sz*rt sikerült szédtszedni. Először nem voltam biztos h szétment, úgyh fogtam és betettem a csap alá. Sokkal tutibb mint összeszorítani benne a levegőt, mert az azért annyira nem látszik. Mondjuk ez gusztus kérdése is. (Azóta csak extra safet használok, hogy elmennek a francba...)
szexshopokban biztosan van
(Ez egy válasz lovagina99 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 12:40

Nekem az a gondom, hogy valszeg latexérzékeny vagyok... Néha elég kellemetlen tünetek jelentkeznek hagyományos óvszer használata után. Egyszer sikerült szerezni valami szintetikus anyagból készült, az nagyon jó volt, csak külföldről sikerült beszerezni. Néztem a durex honlapját, van is szó róla, hogy van ilyen termékük, de gyakorlatilag sehol sem lehet kapni. Írtam már nekik de még válaszra sem méltattak. Ha valaki tudja hol lehet kapni non-latex óvszert, kérem segítsen!
Nekem az a gondom, hogy valszeg latexérzékeny vagyok... Néha elég kellemetlen tünetek jelentkeznek hagyományos óvszer használata után. Egyszer sikerült szerezni valami szintetikus anyagból készült, az nagyon jó volt, csak külföldről sikerült beszerezni. Néztem a durex honlapját, van is szó róla, hogy van ilyen termékük, de gyakorlatilag sehol sem lehet kapni. Írtam már nekik de még válaszra sem méltattak. Ha valaki tudja hol lehet kapni non-latex óvszert, kérem segítsen!
Ühüm! A Madaras bótba', maci formájú, és a Haribo gyártja.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 26. hétfő 11:24

Tudtok olyan helyet ahol JÓ ízű gumit lehet kapni, és ki a gyártója?
Tudtok olyan helyet ahol JÓ ízű gumit lehet kapni, és ki a gyártója?
Nekem egyszer szakadt még régen...azota oriasit fejlodott a koton gyartas. Van egy cimbim, neki van egy koton gyára Németországban, ő mesélte, hogy milyen profi gépek csinálják már manapság ezeket.
És még vmi, van a durexnek van egy tipusa ha jól emlékszem...az van ráirva hogy endurance.
Na a multkor, gondoltam kipróbálom. A gumiban van egy érzéstelenitő szerű anyag, ami a makkon lévő idegvégződésket blokkolja....konkrétan....mi lett az eredmény? Nem birtam elélvezni....azóta ezt a tipust hanyagolom...megy ez nélküle is. Szóval aki hamar elsül, az ilyet használjon inkább.
És még vmi, van a durexnek van egy tipusa ha jól emlékszem...az van ráirva hogy endurance.

Na a multkor, gondoltam kipróbálom. A gumiban van egy érzéstelenitő szerű anyag, ami a makkon lévő idegvégződésket blokkolja....konkrétan....mi lett az eredmény? Nem birtam elélvezni....azóta ezt a tipust hanyagolom...megy ez nélküle is. Szóval aki hamar elsül, az ilyet használjon inkább.

Idestova 13 éve dugok gumiban, de nekem még egyszer sem szakadt ki.
Egyik ismerősöm barátnője iszonyatosan parázott attól, hogy egyszer kiszakad nekik a gumi. Azt mondta a srácnak, hogy húzzon fel kettőt. Nos, nem tudom, hogy mennyire volt nekik hatásos, mert a röhögéstől nem hallottam, de talán válaszolva QMQMQ kérdésére, akár ez is lehet egy megoldás.
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Ha megnyomod és jön belőle az anyagod akkor baj van, mert akkor kilyukadt.
Nem számít, hogy kívülről mennyire nedves/síkos mert ha összenyomod/szorítod a gumi "végét" amikor még rajtad van a gumi úgyis észreveszed, hogy benne marad-e vagy kiszivárog.
Asszonypajtással minden egyes alkalommal elvégezzük a vizsgálatot. (Ez egy válasz QMQMQ üzenetére (2009. 01. 07. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 18:50
Nem számít, hogy kívülről mennyire nedves/síkos mert ha összenyomod/szorítod a gumi "végét" amikor még rajtad van a gumi úgyis észreveszed, hogy benne marad-e vagy kiszivárog.
Asszonypajtással minden egyes alkalommal elvégezzük a vizsgálatot. (Ez egy válasz QMQMQ üzenetére (2009. 01. 07. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Értöm mondjuk én a vegyük le végét elszorít és megnézni hogy szelel e valahol technikát alkalmaztam, csak az kicsit hosszadalmas. Tényleg nem túlagyalás de akkor mivan ha a nő nagyon "nedves" és tiszta olyan a gumi akkor is jó ez a nyomkodás?
Értem. Amúgy jó ötlet csak ha alkalmi a partner akkor lehet nem díjjazza ezt annyira(sajna tapasztalat).
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 07. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 19:28

Leveszed, száját összeszorítod, víz alá nyomod. Ha bugyborékol, az gáz. (Csak egy ötlet, lehet, h hülyeség.
)

Leveszed, száját összeszorítod, víz alá nyomod. Ha bugyborékol, az gáz. (Csak egy ötlet, lehet, h hülyeség.
)

Értöm mondjuk én a vegyük le végét elszorít és megnézni hogy szelel e valahol technikát alkalmaztam, csak az kicsit hosszadalmas. Tényleg nem túlagyalás de akkor mivan ha a nő nagyon "nedves" és tiszta olyan a gumi akkor is jó ez a nyomkodás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 07. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 16:19
Törölt felhasználó (379579)

Nagyon egyszerű; miután elmentél és kihúzod a farkad még rajtad van a gumi és ekkor megnyomkodod a spermazsákot és ha nem jön ki anyag akkor értelemszerűen okés, ha viszont jön belőle akkor cselekedni kell!
Nagyon egyszerű; miután elmentél és kihúzod a farkad még rajtad van a gumi és ekkor megnyomkodod a spermazsákot és ha nem jön ki anyag akkor értelemszerűen okés, ha viszont jön belőle akkor cselekedni kell!
(Ez egy válasz QMQMQ üzenetére (2009. 01. 07. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 13:41

hy. Én csak annyit szeretnék megtudni hogy hagyan nézheted meg a szex végén hogy a gumi nincs kiszakadva? És miért van az hogy mindíg parázok hogy kivan szakadva a gumi? és ezt hogyan lehet megszüntetni? Télleg nem tudom hogy értelmes lesz e a kérdés de a csaj "érzékeli" ha baj van és mondjuk te nem veszed észre hogy kivan szakadva a gumi?
Előre is köszi.
Ja és a durex nekem tökéletesen bevált idáig kicsit drága de még nem volt bajom vele. Egyszer volt egy balaeset egy ilyen nem ismert márkával (sajna nem emlékszek a nevére) és azóta komolyan rettegek.
Előre is köszi.
Ja és a durex nekem tökéletesen bevált idáig kicsit drága de még nem volt bajom vele. Egyszer volt egy balaeset egy ilyen nem ismert márkával (sajna nem emlékszek a nevére) és azóta komolyan rettegek.
hy. Én csak annyit szeretnék megtudni hogy hagyan nézheted meg a szex végén hogy a gumi nincs kiszakadva? És miért van az hogy mindíg parázok hogy kivan szakadva a gumi? és ezt hogyan lehet megszüntetni? Télleg nem tudom hogy értelmes lesz e a kérdés de a csaj "érzékeli" ha baj van és mondjuk te nem veszed észre hogy kivan szakadva a gumi?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
mi szeretjük a gumit .nekem kifejezetten jo mert sokkal tovább bírom vele a szexet.már az ízesítettet is kipróbáltuk nem rossz.
Hámsérülés esetén én pl egyáltalán nem is csinálnám, inkább a gyógyulás után.
Mi is durex síkosítót használunk, de semmiféle allergiás reakciót nem váltott ki az is igaz, hogy mi a szimplát használtuk se íz se szag, és még foltot sem hagy.
Ti melyik fajtáját használtátok, mert abból van legalább 3 féle.
Próbáljátok ki a lifestyles síkosítót, nagyobb áruházakban azt is lehet kapni nem csak durexet. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 22:18
Mi is durex síkosítót használunk, de semmiféle allergiás reakciót nem váltott ki az is igaz, hogy mi a szimplát használtuk se íz se szag, és még foltot sem hagy.
Ti melyik fajtáját használtátok, mert abból van legalább 3 féle.
Próbáljátok ki a lifestyles síkosítót, nagyobb áruházakban azt is lehet kapni nem csak durexet. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi! Pont ezt böngészem a neten. Egy gyógyszerész mondta nekem az infót, és most hogy "terjeszteni kezdtem", rájöttem, hogy nem voltam alapos, nem erősítette meg két független hírforrás az értesülést.
Márpedig ez újságíró-törvény!
Az antihisztamin és a szteroid nem ugyanaz. (Vegyület szintjén nem tudom elemezni, hogy rokonok-e, de a hatásuk tuti más.) Ezek szerint szteroid nincs benne, mert rákerestem a hatóanyagra is, az egy első generációs antihisztamin. A segédanyagok meg -gondolom én- egyszerűen a fizikai tulajdonságaiért felelősek, a hatásmechanizmushoz nincs közük. Ennek ellenére nem használnám anális szexhez, főleg, ha netán van hámsérülés stb.

Az antihisztamin és a szteroid nem ugyanaz. (Vegyület szintjén nem tudom elemezni, hogy rokonok-e, de a hatásuk tuti más.) Ezek szerint szteroid nincs benne, mert rákerestem a hatóanyagra is, az egy első generációs antihisztamin. A segédanyagok meg -gondolom én- egyszerűen a fizikai tulajdonságaiért felelősek, a hatásmechanizmushoz nincs közük. Ennek ellenére nem használnám anális szexhez, főleg, ha netán van hámsérülés stb.
az a baj,hogy barátnőmmel durex síkosítót használtunk de kipattogott tőle,és szexközben is viszketést okozott.hát akkor marad,h körbe nézek neten,valami jóféle síkosító után
köszönöm a választ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 21:30

Törölt felhasználó (379579)

A vazelin egyáltalán nem óvszerbarát!
Víz alapú síkosítót használjatok vagy akár Fenistil gél-t.
Víz alapú síkosítót használjatok vagy akár Fenistil gél-t.