hello,melyik nem csúszott?kipróbálnám én is.köszi!
(Ez egy válasz bkkr1 üzenetére (2008. 10. 28. kedd 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 01:19

A lifestyle-ról miért nem ír senki?
Nekem bevált. Sose volt problémám, se szakadás se csúszkálás.
A lifestyle-ról miért nem ír senki?
hello.én találtam 52-est is.de csúszott,nem tudom miért.pedig nem vagyok hozzá tudatlan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 23:51
Törölt felhasználó (10953)

Luio a Durex elég nagy átmérőjű, 56 mm. Lehet az a baj. Nekem sokáig pont az volt a gondom, hogy mindegyik kiszorította belőle a szuszt. Egyedül Durexet tudok használni.
Luio a Durex elég nagy átmérőjű, 56 mm. Lehet az a baj. Nekem sokáig pont az volt a gondom, hogy mindegyik kiszorította belőle a szuszt. Egyedül Durexet tudok használni.
(Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 16:33

Hello mindenki!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
Köszi ha valakinek jó ötlete van ezzel kapcsolatban!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
köszi,megpróbálom.remélem beválik
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 07:32

Masculannak van 1000 féle változata.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni.
Van egy a Berényi úton (illetve arról kell lekanyarodni ha a Vidi felé megyünk kicsivel előtte).
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 19:23

És a Sex shopba a Király soron miért nem néztél be?
Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.

Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.
Masculannak van 1000 féle változata.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni. (Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 16:33
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni. (Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello mindenki!
Hello mindenki!
az is lehet h fordítva vetted fel,vagy rossz szériát vettél meg
Hát szép!
A párodnak kidörzsöli, mi nem észre sem veszünk semmit.
Akkor vagy nektek adtak el smirglit óvszer helyett, vagy mi vagyunk érzéketlen tuskók.
(Ez egy válasz karmi üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 08:38
A párodnak kidörzsöli, mi nem észre sem veszünk semmit.
Akkor vagy nektek adtak el smirglit óvszer helyett, vagy mi vagyunk érzéketlen tuskók.

Nekem, nekünk a párommal van tapasztalatunk a bordás, rücskös óvszerrel.
Sajnos nem jó.
Lehet, hogy a kedvesemnek érzékenyebb az átlagosnál a puncija, de sajnos kidörgölte neki, és náhány napos szünetre kényszerítet bennünket.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk.
Sajnos nem jó.
Lehet, hogy a kedvesemnek érzékenyebb az átlagosnál a puncija, de sajnos kidörgölte neki, és náhány napos szünetre kényszerítet bennünket.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk.
Nekem, nekünk a párommal van tapasztalatunk a bordás, rücskös óvszerrel.
Sajnos nem jó.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 01:14
Sajnos nem jó.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)

Hú de jógy írtál, legalább már tudjuk, hogy nem vagyun egyedül

Hú de jógy írtál, legalább már tudjuk, hogy nem vagyun egyedül

Mikor megláttam ezt a témát,ugyanezt akartam veletek megosztani.
Én sem érzek semmi extrát.
Lehet,h márkafüggő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 10:38
Én sem érzek semmi extrát.
Lehet,h márkafüggő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)

Bordás óvszert használva érzi valaki, hogy az bordás?
Mert nálunk se a párom, se én nem veszünk észre semmi különöset.
Ennyire érzéketlenek lennénk?
Bordás óvszert használva érzi valaki, hogy az bordás?
én nem szeretem egyiket sem mert csökkenti az élvezetet
Üdv!
Nálunk a Rako és a London vált be nagyon. Mondjuk az utóbbit sexshopon kívül sehol nem láttam, ott is darabonként árusítják. Kellően síkos, könnyű felhelyezni és a spermazsákja is elég nagy.
Nálunk a Rako és a London vált be nagyon. Mondjuk az utóbbit sexshopon kívül sehol nem láttam, ott is darabonként árusítják. Kellően síkos, könnyű felhelyezni és a spermazsákja is elég nagy.
A Durexnek van.. ha jól emléxem szürke színú valami performance a neve. De magyarul is rá van írva. Nekem azért nem jött be mert tényleg elhúzza az időt.. és nekm ez kicsit sok volt. már szinte rojtos lett.. (az ondótartályban van a krém, ami gátolja hogy az érézések magával ragadjanak)
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint ahogy a médiahordozókat se egy tömeggyártó állítja elő, úgy a kondomot se egy. A médiában, lenyomott digitális anyag minőségéért. a kiadásért felelős hibáztatható. Az óvszer minőségbiztosítási rendszere cégenként válltozhat, ebből adódhatnak a minőségbeli különbségek. Hihehtetlen milyen erőpróbának teszik ki a tesztelt készárút. Szerintem a szállításkor jobban sérülhet az árú (magas hőmérséklet, vag éppen a fagy).
De hogy a témához is adjak adalékot. Nekem a Durex jön be, mert mérete még épp jó. A Rako, és a Masculan olyan teenager méretű. A többi olcsó tömegtermékre felesleges egy sort is írni. Kritikán aluliak. A Durexnek a mentholos tartalmú óvszere a legizgalmasabb. Legtermészetesebb érzetet a Durex Elite adja. A csajom is ezt mondja. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:17
De hogy a témához is adjak adalékot. Nekem a Durex jön be, mert mérete még épp jó. A Rako, és a Masculan olyan teenager méretű. A többi olcsó tömegtermékre felesleges egy sort is írni. Kritikán aluliak. A Durexnek a mentholos tartalmú óvszere a legizgalmasabb. Legtermészetesebb érzetet a Durex Elite adja. A csajom is ezt mondja. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73612)

amugy meg teljesen hullára mindegy mert ez is csak tömeggyártás és egy cég gyártja öket ,ugy mint pl lemezek,cd,dvd,csak más a márkajelzés!Aztán vagy jobb vagy rosszabb szériát fogsz ki!ezt nem tod kiszámitani soha sem!

Mascluan az igazi! minőség és árban is a legjobb sztem!
A mentolosat próbálta már valaki?
Ha még nem, akkor érdemes!
Mi is kíváncsiságból próbáltuk ki.
Elsőnek csak az illatát lehetett érezni, meg az ízét. De sex közben elsőnek egy kicsit hideg értetet nyújtott mindkettőnknek, majd késöbb átváltott melegbe.
Függővé nem váltunk tőle, de egy érdekes színfolt, az unalmas gumik között.
Próbáljátok ki!
Ha még nem, akkor érdemes!
Mi is kíváncsiságból próbáltuk ki.
Elsőnek csak az illatát lehetett érezni, meg az ízét. De sex közben elsőnek egy kicsit hideg értetet nyújtott mindkettőnknek, majd késöbb átváltott melegbe.
Függővé nem váltunk tőle, de egy érdekes színfolt, az unalmas gumik között.
Próbáljátok ki!