Óvszer - fajtái, használata, tapasztalatok, problémák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#107   2008. 01. 07. hétfő 13:09
X Törölt felhasználó (53426)
Ha kell,akkor a Masculant használom. Különböző kialakításúak,szerintem jó. de hát ezért van ennyi féle.
#106   2008. 01. 01. kedd 19:22
Zsuzska77 Zsuzska77
nekem nincs semmi bajom az óvszerrel, ha használni kell. az ízesnél tapasztaltam, hogy tök szar, a gumi ízét lehet érezni... iszonyú!
#105   2008. 01. 01. kedd 19:13
X Törölt felhasználó (69371)
nem! a méretem jó, de szerintem a gumi selejtes, leírtam, hogy belül síkosabb volt mint kívül, és nem vettem fel fordítva! és az előző doboznak is a fele ilyen volt, a többbi meg jó! de már hál isten nem kell használni!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 11:06
Ha jól sejtem esetedben nem alkarnyi a bohóc (ami nem baj, csak megfelelő méretű ruhát kell rá húzni, nem olyat ami bő!).
Bár a vastagság problémádat ez sajna nem fogja megoldani, mert ez is szűk csak nem olyan hosszú...

Mindenesetre:
LifeStyles snugger fit persze nem csak ez az egy márka gyártja de nem akartam midnet linkelni, csak a legelsőt amit kidobott, azaz nem rklámozom kedves admin bátsik és nénik... főleg, hogy ezt Magyarországon még nem láttam.
#104   2007. 12. 18. kedd 11:06
MrEnigma MrEnigma
Ha jól sejtem esetedben nem alkarnyi a bohóc (ami nem baj, csak megfelelő méretű ruhát kell rá húzni, nem olyat ami bő!).
Bár a vastagság problémádat ez sajna nem fogja megoldani, mert ez is szűk csak nem olyan hosszú...

Mindenesetre:
LifeStyles snugger fit persze nem csak ez az egy márka gyártja de nem akartam midnet linkelni, csak a legelsőt amit kidobott, azaz nem rklámozom kedves admin bátsik és nénik... főleg, hogy ezt Magyarországon még nem láttam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 10. 28. vasárnap 07:44
sajnos van egy rossz tapasztalatom! Masculan extra vékony epres! ráadásul az, hogy ízesített, meg hogy epres egyáltalán nincs feltüntetve! így nem is tudtam mit veszek! circling
az a baj vele, hogy érdekes módon a "gyűrű" ott marad a tövén, de mégis húzódik le, így van hogy a barátnőmből 5 centi gumit kell pluszba kihúznom! ráadásul annyira szűk, hogy szinte alig bírom letekerni! bár hozzáteszem, sokak szerint én vagyok vastag, de szerintem átlagos!
#103   2007. 10. 28. vasárnap 07:44
X Törölt felhasználó (69371)
sajnos van egy rossz tapasztalatom! Masculan extra vékony epres! ráadásul az, hogy ízesített, meg hogy epres egyáltalán nincs feltüntetve! így nem is tudtam mit veszek! circling
az a baj vele, hogy érdekes módon a "gyűrű" ott marad a tövén, de mégis húzódik le, így van hogy a barátnőmből 5 centi gumit kell pluszba kihúznom! ráadásul annyira szűk, hogy szinte alig bírom letekerni! bár hozzáteszem, sokak szerint én vagyok vastag, de szerintem átlagos!
#102   2007. 10. 28. vasárnap 07:19
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Közeledik a Halloween, az ijesztgetős maskarák napja. Az ünnep szerelmesei nemcsak magukat, de szexuális életüket is díszbe öltöztethetik. Halloweenes óvszerkörkép.
A Condomania egész kollekcióval készült az őszi eseményre, és valóban, miért is ne lehetne a gyűlölt, ám elkerülhetetlen gumiviseletbe némi játékosságot és szezonalitást csempészni?

Condom Pops

A tökmintával csomagolt óvszer kiszerelése nyalókához hasonlít, hisz tudjuk, az amerikai hagyomány szerint Halloween estéjén nem temetőkbe, hanem szomszédolni járnak a népek, ahol édességgel, cukorkákkal, nyalókákkal jutalmazzák a lelkes gyerekeket.

Tökfej

Viselés, azaz akció közben mutatja meg igazi valóját, a tökfejű óvszer, aminek két színe a hagyományos halloweeni tök színvilágára, és kis absztrakciójával formájára emlékeztet.

Világítós

Mivel az ünneplés este zajlik, sötétben, a szellemek napszakában, jól jöhet egy fluoreszkáló darab

Ördögös, tökös

Van az a típus, benzinkutakon itthon is találkozhatunk velük, amik első szempillantásra könnyen összetéveszthetők helyes kis kulcstartókkal vagy plasztik kisállatokkal. A fejükön díszített óvszerekből Halloweenre ördögöset, tököset is választhatunk."
#101   2007. 10. 23. kedd 16:36
duffer duffer
Üdv! Azt hiszem, ahogy olvasom a topikot, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Nekem is elég nagy gondot jelent az óvszerrel történő szex, és még nem találtam rá arra a márkára/típusra, ami jó lenne. Az egyéb fogamzásgátlások (pl.: Pharmatex) ki van zárva, szóval csak az öreg ellenségem, az óvszer marad. Hallottam, hogy a Durex újabb vívmánya pl. az én szempontomból sokkal jobb és hatásosabb... illetve az imént olvastam lejjebb, hogy a barázdás is segítet a problémán. Vélemény? Kérlek segítsetek, mondhatni zöldfülű vagyok a témában... Előre is köszi!
#100   2007. 10. 21. vasárnap 15:09
wardog wardog
senki sem szeret zokniban fürdeni!!!!
#99   2007. 10. 18. csütörtök 23:00
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az óvszer bizony sztárkörökben sem divatos, Robbie Williams is inkább a szerencséjében bízik.

Kitálalt Robbie Williams ex-barátnője, Suzanne Coppin, aki egyből az énekes hálószobatitkairól mesélt - derül ki a News Of The World tudósításából. Az énekesről kiderült, nem szereti az óvszert, nem is védekezik hát szex közben.

A barátnő így nyilatkozott az újságnak: Robbie azt mondta, nemrég csináltatott egy tesztet, mert meg volt róla győződve, elkapott valamit, hiszen annyi nővel szexelt az utóbbi időben, de meglepődött, mert a teszt kimutatta, nincs baja. Az ex-barátnő természetesen hitt a sztárnak, és Robbie-nak ismét csak nem kellett gumit húznia.

Williams mind a mai napig függőségével küzd, és Los Angelesben visszavonultan él. Megkeresték néhány filmajánlattal is, de valamennyit elutasította. Coppin szerint a sztár még függősége rabja, és minden nap kemény harcot vív - ahogy Robbie mondaná - démonjaival.

[origo]

#98   2007. 08. 11. szombat 09:11
oregfarkas oregfarkas
Mi a velemenyetek a durex rezgogyurus ovszererol???
#97   2007. 08. 07. kedd 00:46
matatata matatata
Köszi a tippeket. Nos megrendelni a GG-n keresztül elég húzós a valuták miatt, mert küföldi vagyok. De Pharmatex jó ötletnek tűnik. Ami meg a 72 órás fogamzásgátlót illeti és egyáltalán hormonok alapján működő fogamzásgátlókról én sem vagyok túl jó véleményell, mert féltem a barátnőmet, és nem szeretném, ha meddőségig fajulna a dolog, mert tudom, hogy mennyit jelentene neki a későbbiekben, ha anyuka lenne, és mivel hosszútávban tervezünk ez nekem is fontos. Kössz a válaszokat.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 06. 20. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 17:20
Van egy jobb cucc, ami az óvszer és tabletta gondokat kiküszöböli. Patikában kapható, vény nélkül, az a neve hogy Pharmatex. A barátnőd kérjen róla tájékoztatót vagy nézzétek meg a neten (mi sokáig használtuk, nagyon meg voltunk vele elégedve).
#96   2007. 07. 23. hétfő 11:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
"Egy indiai cég paan íztesítésű óvszert dobott a piacra, hogy megközelítsék a környéken oly népszerű bételdió és dohány ízvilágát, ezzel motiválva az érintetteket az óvszerhasználatra.

Délkelet-Ázsiában állandó problémát jelent a HIV és egyéb szexuális úton terjedő betegségek elleni küzdelem, hiába a sok felvilágosító program, az embereknek nem akaródzik gumit húzni, és ez különösen Indiára igaz. A Reuters szerint a Hindustan Latex helyi óvszergyártó cég úgy döntött, speciális piacnak tekinti Indiát, és nem a hagyományos, világszerte bevált gumikkal dolgozik.

Célcsoportjuk elsősorban a prostituáltakat jelenti, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek, s a férfiak igen nagy százalékban veszik igénybe szolgáltatásaikat, minek következtében a családba is behurcolják a betegségeket.

A szexiparban dolgozókkal íztesztet végeztettek el, felkínáltak nekik különböző ízesítésű gumikat, mik között banán, csokoládé is szerepelt, de az egyértelmű kedvenc a paan lett. A paan hagyományos indiai csemege, bétellevélbe különböző töltelékeket, például összetört bételdiót, dohányt és egyéb fűszereket csavarnak, majd a csomagocskát elrágják. A képződő massza jellegzetes vérvörös színre festi a szájat, a paant férfiak, nők egyaránt fogyasztják.

Ezt az ízvilágot igyekszik megjeleníteni az óvszergyártó cég, s reményeik szerint átütő eredményt érhetnek majd el az ország védekezését illetően. Kezdetben csak a prostituáltakhoz juttatják el a bételgumikat, később azonban az egész országra igyekeznek kiterjeszteni a forgalmazást."
[origo]

#95   2007. 06. 29. péntek 09:32
szex123 szex123
Sokan szidják a gumikat hogy szakadnak. Van 1-2 fajta ami tényleg szakad, de rengeteg olyan eset van, ahol a pasi hibájából szakad el. Tudjátok, a gumi dobozában van egy papír, és azt nem viccből tették bele. Ha úgy teszed fel, hogy levegő van benne, akkor 90% hogy szakad. akármilyen gumi is az.
Szóval, olyan gumit fikázzatok csak, amit JÓL raktatok fel, és úgy szakadt el... smile
#94   2007. 06. 28. csütörtök 16:22
f1ck0 f1ck0
Több formában is van.Írd be a google-ba.
Az első találatra rákattintasz és már meg is tudod.
#93   2007. 06. 27. szerda 09:54
mozaik66 mozaik66
Nekem is hasonló a tapasztalatom, próbáljátok ki!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 16:51
Srácok, néha használnom kell gumit,(nekem nem szokot gondot okozni) de tegnap este előkerült az újfajta Durex, meglepően könnyű volt a felhejezés és "kényelmes volt" Eddig mást használtam mert azok voltak kényelmesek, de ez a mostani fejlesztés a Durexnél tényleg jó! Ajánlom azoknak akiknak gondot okoz a gumi használata, próbálják ki mert tényleg sokkal jobb mint régen volt. Most az egyszer igaz a tv reklám. Bocs a reklámért de tényleg sok férfitársamon segíthet, ezért remélem nem kapok tiltást.
#92   2007. 06. 27. szerda 09:02
REDNIKE REDNIKE
Rendszeresen használok gumit. Szerenék egy P A piercinget a szerszámba. Kérdésem nem veszélyezteti a gumit? Ha valakinek van tapasztalata piercing és gumi kérem ossza meg!! smile
#91   2007. 06. 21. csütörtök 12:05
weblui weblui
Lötyögni tényleg nem lötyög, de közben jobb, ha ellenőrzöd, mert lecsúsznak.... Még én sem találtam olyat, ami a négyes méretre is biztonságosan passzol. Néha elgondolkodom, mit használnak a japán férfiak....
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 03. csütörtök 18:42
Csak azt ne mond, hogy megnyugtat ha azt mondom; nem?! merges2 kacsint

Basszus, nem felborítottam az ásványvizem? Úsznak a billentyűk... szomoru1
#90   2007. 06. 20. szerda 22:03
szex123 szex123
Tudok erre is ajánlani valamit [én is]. Ha maradnál a guminál, akkor szépen regeld magad a Goldengate shop-ra. Itt házhozszállítás van, és a csomagoláson nem fogják látni hogy mi van benne. lehet nagy kiszerelésben gumit venni. extra nagy méretben is. És amit itt árulnak az minőség, mi már próbáltuk. igaz, szállítási díj lehet drága, ha messze laktok, de pl veszel egy 1000, vagy egy 100 darabosat, és egy jóideig elég... Szerintem megéri kiadni pár ezerrel többet gumira [pl 1000db-ra pár ezressel több a szállítás miatt, mintha boltban vennéd. de ezer darab meddig elég már...], mint parázni a 72 órás tablettákon, ami elb*szhatja a hormonrendszerét, és meddővé is válhat. Főleg ha nem egy eset van...
(Ez egy válasz matatata üzenetére (2007. 06. 20. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 17:05
Ez igaz, de pl.: itt van az én esetem. Már vagy 4 Durex tipust, meg 3 Masculant próbáltam használni, de ezeknél az eseteknél 1x sem jött össze a dolog. Kegyetlenül szorítanak, és az mellett a merevedés is seperc alatt elmúlik, és bumm lőttek az egésznek. Egyszerűen szorítanak, és nem hogy élvezni nem tudom bennük a dolgot, de eljutni a dologig sem.Gondolkoztam már azon is, hogy Latex alergiám van, de nem úgy néz ki. Egyszerűen kicsik az óvszerek. Kis városban élek és nincs is nagy választék. Azért meg nem utazhatok hetente háromszor, hogy óvszert vegyek! A barátnőm meg nem mer elmenni a nőgyógyászhoz tablettákért. Én tudok az előváladékról, de egyszerűen nem találok védelmet, amit használhatnánk. Ha meg reflexeim cserbenhagynának, van 72 órás fogamzás gátló. Már volt rá példa, hogy másnap mentünk a patikába.
#89   2007. 06. 20. szerda 17:20
Puncikiralyno Puncikiralyno
Van egy jobb cucc, ami az óvszer és tabletta gondokat kiküszöböli. Patikában kapható, vény nélkül, az a neve hogy Pharmatex. A barátnőd kérjen róla tájékoztatót vagy nézzétek meg a neten (mi sokáig használtuk, nagyon meg voltunk vele elégedve).
(Ez egy válasz matatata üzenetére (2007. 06. 20. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 17:05
Ez igaz, de pl.: itt van az én esetem. Már vagy 4 Durex tipust, meg 3 Masculant próbáltam használni, de ezeknél az eseteknél 1x sem jött össze a dolog. Kegyetlenül szorítanak, és az mellett a merevedés is seperc alatt elmúlik, és bumm lőttek az egésznek. Egyszerűen szorítanak, és nem hogy élvezni nem tudom bennük a dolgot, de eljutni a dologig sem.Gondolkoztam már azon is, hogy Latex alergiám van, de nem úgy néz ki. Egyszerűen kicsik az óvszerek. Kis városban élek és nincs is nagy választék. Azért meg nem utazhatok hetente háromszor, hogy óvszert vegyek! A barátnőm meg nem mer elmenni a nőgyógyászhoz tablettákért. Én tudok az előváladékról, de egyszerűen nem találok védelmet, amit használhatnánk. Ha meg reflexeim cserbenhagynának, van 72 órás fogamzás gátló. Már volt rá példa, hogy másnap mentünk a patikába.
#88   2007. 06. 20. szerda 17:05
matatata matatata
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 12:57
Bízol a reflexeidben? azaz nem mész el.
oké
De hogy lehetsz ilyen tájékozatlan?
Tudtad, hogy magömlés előtt is jön a farkadból az ondó? És hogy ebben az előváladékban tökéletesen elég sperma van a megtermékenyítéshez. És tudtad hogy ezt te nem is érezheted [hogy az jön]. --> örülj hogy eddig nem ejtettél így teherbe senkit.
A másik meg hogy bízol a reflexeidben, és a csaj egészségében?
Neked ki van építve olyan reflex hogy amikor elmész kihúzod? széép, mondhatom. Te aztán élvezed a szexet...
Amúgy durexet még nem használtam, rako-ról hallottam sok rosszat. masculant használok, semmi baj nem volt vele, könnyen felhelyezhető, jól sikosított, nem szakad, célra megfelel. ajánlom mindenkinek

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szvi szvi
Nyitás ideje: 2005. 01. 30. vasárnap
Üzenetek: 207db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!