Óvszer - fajtái, használata, tapasztalatok, problémák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#87   2007. 06. 20. szerda 12:57
szex123 szex123
Bízol a reflexeidben? azaz nem mész el.
oké
De hogy lehetsz ilyen tájékozatlan?
Tudtad, hogy magömlés előtt is jön a farkadból az ondó? És hogy ebben az előváladékban tökéletesen elég sperma van a megtermékenyítéshez. És tudtad hogy ezt te nem is érezheted [hogy az jön]. --> örülj hogy eddig nem ejtettél így teherbe senkit.
A másik meg hogy bízol a reflexeidben, és a csaj egészségében?
Neked ki van építve olyan reflex hogy amikor elmész kihúzod? széép, mondhatom. Te aztán élvezed a szexet...
Amúgy durexet még nem használtam, rako-ról hallottam sok rosszat. masculant használok, semmi baj nem volt vele, könnyen felhelyezhető, jól sikosított, nem szakad, célra megfelel. ajánlom mindenkinek
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 21:54
csinálja az zokniba aki rávan szorulva. Én bizom a reflexemben.
#86   2007. 06. 20. szerda 09:14
g-a-g-a g-a-g-a VIP
Hát én meg a barátnőm még mindig a természetességre esküszünk.
#85   2007. 06. 20. szerda 08:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Örök kérdés, hogy miként lehetne divatot teremteni a gumi használatából, amíg ugyanis az óvszer nem menő, addig használni sem fogják a fiatalok. London megdöbben, New York cselekszik.

A BBC tudósítása szerint a Body Shop és az MTV több mint ezer, tizenhat és harminc év közötti nőt kérdezett meg óvszerhez való viszonyáról. Az eredmény azt az elképesztő és egyben elszomorító eredményt mutatja, hogy az óvszer használata a mai napig pusztán divat kérdése. A megkérdezettek kilencvenkét százaléka ugyanis egyáltalán nem tartja a retikül szükséges alapkellékének a gumit buliba menet, vagyis a potenciális egyéjszakás kalandok színterén a lányok a véletlenre bízzák a végkimenetelt. A magyarázat pusztán annyi, hogy a lányok kétharmada úgy véli, az óvszer csak rontja a nő esélyeit a férfiaknál, míg tizennégy százalék azon a véleményen van, hogy az óvszerhasználat a férfi felelőssége kellene, hogy legyen.
A gumihoz való elutasító viszonyt tükrözi az is, hogy tízből egy nő úgy hiszi, amennyiben óvszert hord magánál, könnyűvérűvé válik, tízből hét lány pedig szégyenletesnek tartaná, ha a női WC-ben véletlenül kiesne az óvszer a táskájából. A legtöbben egyáltalán nem is foglalkoznak az óvszer kérdésével, hiszen a legkevésbé sem érzik magukat veszélyben gumi nélkül. Barátok, haverok között sem kedvelt téma a védekezés, ugyanis a megkérdezettek negyvenhét százaléka beismerte, baráti társaságban szexszel kapcsolatban nem esik szó az óvszerről. A kérdőív összegzésekor kiderült, hogy mindössze harminckét százalék tartja fontosnak, hogy szex előtt a partner szexuális előéletére rákérdezzen."
#84   2007. 06. 20. szerda 08:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
némi változtatásokat végeztem a topicban

először is: a címet kiegészítettem...óvszer-->Óvszer - fajtái, használata, tapasztalatok, problémák

másodszor: a másik 3 óvszerrel foglalkozó topicot fagyasztottam, olvasni lehet azokban, de írni már nem tudtok bele

és végül: doki és dako utolsó 4 hsz-ét töröltem, ha emlékeznek rá, hogy mi volt, akkor érteni fogják...ha nem, akkor nem is baj smile

#83   2007. 02. 19. hétfő 11:56
pozsonyitamas pozsonyitamas
én is használok óvszert, mert kell, de szerintem is jobb anélkül, bár nálam (szerintem) nem tart tovább ezzel
#82   2007. 02. 18. vasárnap 22:05
potyi20 potyi20
ovszerrel biztonságosabb,es talan meg tovább is tart :) az igaz h nem olyan jo mint nelkule,de sebaj....
#81   2007. 02. 04. vasárnap 16:51
32es36par 32es36par VIP
Srácok, néha használnom kell gumit,(nekem nem szokot gondot okozni) de tegnap este előkerült az újfajta Durex, meglepően könnyű volt a felhejezés és "kényelmes volt" Eddig mást használtam mert azok voltak kényelmesek, de ez a mostani fejlesztés a Durexnél tényleg jó! Ajánlom azoknak akiknak gondot okoz a gumi használata, próbálják ki mert tényleg sokkal jobb mint régen volt. Most az egyszer igaz a tv reklám. Bocs a reklámért de tényleg sok férfitársamon segíthet, ezért remélem nem kapok tiltást.
#80   2007. 02. 01. csütörtök 21:45
SziklaMiki SziklaMiki
Új nőnél több haszna van az óvszernek - szerintem!
1. nem kell rettegni, milyen "ajándék" marad utána
2. tovább tart az aktus - nekem így tünt!
#79   2007. 02. 01. csütörtök 20:29
potyi20 potyi20
en meg tobb ev utan is ovszert haszanlaok,ugyanis a csajom nem akar tabit szedni!mar teljesen megbaratkoztam veleazert jobb volna az nelkul biztosan!
#78   2006. 03. 10. péntek 17:07
bkkr1 bkkr1
sziasztok.Tudom nem idevág de nem találtam alkalmasabbat per pill...
kérdésem...már 1 éve nem voltam nővel most viszont kilátásba lenne...Ahogy láttam a mostani óvszerkinálatot Lifestyle-ban eléggé megváltozott.Régen a sötétzöldet használtam.Na msot már van rózsaszín,meg mittomén milyen színek.Ezek azért maradtak szval a régi zöld pont ugyanaz?Mert most nézegettem olvasgattam,de már olyan szöveg van rajtta hogy sokkal könnyebben feljön meg mittomén...szval nagy reklámszöveg és maradt a régi csak új a köntös,vagy lecserléték az egészet,és mondjuk nem azt kapom mint egy éve.
#77   2005. 11. 17. csütörtök 16:06
Silverman74 Silverman74
Nem lett bajom, és egyszer csináltuk gumiban...És nem rajtam múlott, hogy tegnap nem kaptalak el...
Egyébként nem vok morci...:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 17. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2005. 11. 17. csütörtök 14:12
Hm.....Ezt most nem értem, miért mondod! Sosem azzal csináltuk. Lett valami bajod? Nem. Ahogy exnek sem:-))
Amúgy de morci valaki! confused
#76   2005. 11. 17. csütörtök 14:21
X Törölt felhasználó (29760) VIP
#75   2005. 11. 17. csütörtök 14:12
X Törölt felhasználó (368273)
Hm.....Ezt most nem értem, miért mondod! Sosem azzal csináltuk. Lett valami bajod? Nem. Ahogy exnek sem:-))
Amúgy de morci valaki! confused
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 11. 15. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 14:52
Drága!
Én Téged csakis gumi nélkül lennék hajlandó jó alaposan megdugni!
Most már a férjed se lenne akadály:-)
#74   2005. 11. 15. kedd 14:52
Silverman74 Silverman74
Drága!
Én Téged csakis gumi nélkül lennék hajlandó jó alaposan megdugni!
Most már a férjed se lenne akadály:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 04. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 04. péntek 19:34
Te igazi orvos vagy? Mert akkor nem értem a nézeteid! Szerencséd, hogy tudod, ki nemi beteg, hisz bizti rá van írva! Remélem, ha eddig megúsztad, eztán sem lesz másképp, én szorítok, hogy így legyen!
#73   2005. 11. 04. péntek 19:34
Te igazi orvos vagy? Mert akkor nem értem a nézeteid! Szerencséd, hogy tudod, ki nemi beteg, hisz bizti rá van írva! Remélem, ha eddig megúsztad, eztán sem lesz másképp, én szorítok, hogy így legyen!
#72   2005. 11. 04. péntek 19:33
Szia! Én nem a végkifejletről írtam, hanem ez pont olyankor szokott előfordulni, amikor eléggé bele vagyok merülve...Vagyishogy más belém wink
#71   2005. 11. 04. péntek 19:31
szia! A nedvesedéssel szerencsére jól állok, nincsenek efféle gondjaim!:-)))
De most már tök mindegy, mert barátom sincs már. szomoru1
Azért kösz!
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 11. 02. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 02. szerda 12:07
Csak egy vélemény leszek, semmi több;
Úgy gondolom (tapasztalatbó mondom), hogy a párod (ha tényleg nem a végkifejletről írtál) nedvesebb az óvszerben, mint te ő körülötte. Ilyenkor róla sutty, lecsúszik, te pedig szinte magadhoz tapasztod, ragasztod. Pláne, ha ő löki, döfi befelé... Neki éreznie kellene (bármilyen vékony is a gumi), hogy rajta van-e vagy sem, ill. hogy "hol tart, hová csúszott". Azt hiszem sokkal nagyobb odafigyelést igényel a gumiban történő szeretkezés, mint ha csak úgy durr bele módon történik. Sokkal nagyobb!
#70   2005. 11. 03. csütörtök 18:42
john james john james VIP
Csak azt ne mond, hogy megnyugtat ha azt mondom; nem?! merges2 kacsint

Basszus, nem felborítottam az ásványvizem? Úsznak a billentyűk... szomoru1
#69   2005. 11. 02. szerda 12:07
john james john james VIP
Csak egy vélemény leszek, semmi több;
Úgy gondolom (tapasztalatbó mondom), hogy a párod (ha tényleg nem a végkifejletről írtál) nedvesebb az óvszerben, mint te ő körülötte. Ilyenkor róla sutty, lecsúszik, te pedig szinte magadhoz tapasztod, ragasztod. Pláne, ha ő löki, döfi befelé... Neki éreznie kellene (bármilyen vékony is a gumi), hogy rajta van-e vagy sem, ill. hogy "hol tart, hová csúszott". Azt hiszem sokkal nagyobb odafigyelést igényel a gumiban történő szeretkezés, mint ha csak úgy durr bele módon történik. Sokkal nagyobb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 29. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 29. szombat 22:02
Kicsit ciki, hogy amikor óvszerrel szeretkezünk valamilyen okból kifolyólag az utóbbi időben, akkor állandóan felcsúszik a hüvelyembe. De úgy, hogy mindig az ügyeleten kötök ki. Ez már több, mint kínos szomoru1
#68   2005. 11. 02. szerda 01:46
s s VIP
nem
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2005. 11. 01. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 01. kedd 21:17
Szerintetek 17 esről nem jön le a gumi?

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szvi szvi
Nyitás ideje: 2005. 01. 30. vasárnap
Üzenetek: 207db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!