Szerintetek 17 esről nem jön le a gumi?
Sziasztok!
Sokan panaszkodtok az eladókra. Először én is paráztam, de elsőre megtaláltam a megfelelő boltot. Én a Népszínház utcai DM-re esküszöm. Tök rendes a pénztáros csaj. Nem genya, nem nevet ki pedig én elég parás vagyok. Jah és elsőre nem tudtam hogy a Masculanba 10 db van és két csomaggal vettem és még akkor se húzta a száját! :)) Próbáljátok ki!
Sokan panaszkodtok az eladókra. Először én is paráztam, de elsőre megtaláltam a megfelelő boltot. Én a Népszínház utcai DM-re esküszöm. Tök rendes a pénztáros csaj. Nem genya, nem nevet ki pedig én elég parás vagyok. Jah és elsőre nem tudtam hogy a Masculanba 10 db van és két csomaggal vettem és még akkor se húzta a száját! :)) Próbáljátok ki!
A lifestyle-t semmiképp sem ajánlom sok helyről hallottam már, főleg ismerősöktől hogy szakadt... A durex a legjobb!!!
Sziasztok!Nekem a Masculan vált be.A dm -ben van már
ízesített változatban is.A durex elmegy.A lifestyle már kínos.
ízesített változatban is.A durex elmegy.A lifestyle már kínos.
Én utálok gumoban kefélni. Olyna mintha gázmaszkban szagolnád a rózsát. Eddig Durexet meg lifestyle-t használtam, és egyiktől se vagyok elájulva. Az eladók meg ugy néznek rám mint a véres husra amikor rábaszom a futószalagra a dobozt. Legérdemesebb szexshopban venni, mert ott valóban segitenek, ellátnak infóval, és nem bámulnak ha kotont veszel
Nem. Ezért sem értem. Húsevő "virágról" már hallottam, de gumifalóról?

Kicsit ciki, hogy amikor óvszerrel szeretkezünk valamilyen okból kifolyólag az utóbbi időben, akkor állandóan felcsúszik a hüvelyembe. De úgy, hogy mindig az ügyeleten kötök ki. Ez már több, mint kínos

Es aztan meguntad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:49
Törölt felhasználó (24620)

hallod, ezen a cseppes dolgon én is morfondíroztam egy ideig...
hallod, ezen a cseppes dolgon én is morfondíroztam egy ideig...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:47

Gondolom a betegségeket is a jó reflexednek köszönhetően kerülöd el, ja és gondolom az úgynevezett örömcsepjeid is jó reflexel rendelkeznek

Gondolom a betegségeket is a jó reflexednek köszönhetően kerülöd el, ja és gondolom az úgynevezett örömcsepjeid is jó reflexel rendelkeznek
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 21:54

csinálja az zokniba aki rávan szorulva. Én bizom a reflexemben.
Ja... es not (vagy fiut) magatok kell szerezzetek hozza:-)))))
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 05:46

Nos Zurich-ben, a belvaros kanyargos kis utcainak egyik uzleteben van egy "szak bolt" amiben csak ovszert arulnak.Letezik tobb mint 5000 fajta. Itt esetleg talaltok megfelelo meretet es tanaccsal is ellatnak!
Nos Zurich-ben, a belvaros kanyargos kis utcainak egyik uzleteben van egy "szak bolt" amiben csak ovszert arulnak.Letezik tobb mint 5000 fajta. Itt esetleg talaltok megfelelo meretet es tanaccsal is ellatnak!
neked minek kell az?:-)

Meg a szóda... :)
Nos sztem a masculant próbáld ki mert az nekem kicsit szűkös (átlagos mérettel rengelkezem sztem:) )!
A durexről meg csak annyit h sztem 1 nagy rakás kaka! 1tlen 1* volt defekt a haveri körömben és az DUREX volt! (szval fajtársak lehet lokalizálni;) !
A lifestyle sztem jó kis gumi! Jó a síkosítás, jó a méret, jó a sikosító anyag! Sztem az a TOP! No. 1!
Sztem! csip-csip-csirke :)
A durexről meg csak annyit h sztem 1 nagy rakás kaka! 1tlen 1* volt defekt a haveri körömben és az DUREX volt! (szval fajtársak lehet lokalizálni;) !
A lifestyle sztem jó kis gumi! Jó a síkosítás, jó a méret, jó a sikosító anyag! Sztem az a TOP! No. 1!
Sztem! csip-csip-csirke :)
i-max nem szabad hogy levegő maradjon benne, mert akkor elszakad. máskép nem vagy túl kicsi kotont vettál a brokidra

De ha a csaj nagyon erősködikk akkor Durex.
ezt már mondtad
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 21:54

Én nem csinálom zokniba. Bizom a reflekszemben.