akkor mit ajanl;asz a durexek kozul?
Kedves Before!
Azért a fiúszexben inkább használj óvszert, mert ott nem jó semmilyen fogamzásgátló, ne hivatkozz mindíg a feleségedre, tudjuk, hogy a fiatal fiúk után kacsintgatsz.
Már nem jó a párod? Nem mi, mert nem szereti a popószexet.
Gruppenszexbe nehogy belemenj, mert körberöhög mindenki! (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 16:06
Azért a fiúszexben inkább használj óvszert, mert ott nem jó semmilyen fogamzásgátló, ne hivatkozz mindíg a feleségedre, tudjuk, hogy a fiatal fiúk után kacsintgatsz.
Már nem jó a párod? Nem mi, mert nem szereti a popószexet.
Gruppenszexbe nehogy belemenj, mert körberöhög mindenki! (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú, mi nagyon sokáig használtuk, csak a gyerekprojekt örömére hagytuk abba. (A fogamzásgátlót nem bírja a párom.)
Mindig is utáltam, de így, összehasonlítva, már tudom: nem akarok többé gumit használni. (Hacsak nem gruppiban.) Van ey egészen új módszer, ami a méhen belül elhelyezett nagyon-nagyon alacsony hormontartalmú kapszulán alapszik. Annyira alacsony a hormonszintje, hogy csak lokálisan hat, még szoptatás mellett is javasolják! Hatékonysága pedig vetekszik a művi medővé tételével, de persze ez visszafordítható. Ha a két gyerek közt még nem is, utána mindenképpen szeretném ezt választani.
Tudom, kicsit off volt... :D
Mindig is utáltam, de így, összehasonlítva, már tudom: nem akarok többé gumit használni. (Hacsak nem gruppiban.) Van ey egészen új módszer, ami a méhen belül elhelyezett nagyon-nagyon alacsony hormontartalmú kapszulán alapszik. Annyira alacsony a hormonszintje, hogy csak lokálisan hat, még szoptatás mellett is javasolják! Hatékonysága pedig vetekszik a művi medővé tételével, de persze ez visszafordítható. Ha a két gyerek közt még nem is, utána mindenképpen szeretném ezt választani.
Nem rossz, de nem az igazi
(Ez egy válasz lumen üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)

probalta mar valaki a durex arouser t? mi a velemenyetek

Hú, mi nagyon sokáig használtuk, csak a gyerekprojekt örömére hagytuk abba. (A fogamzásgátlót nem bírja a párom.)
Én sem szeretem a gumit, de muszály volt használnunk egy darabig. Mivel azonban a spermicidekre allergiás vagyok, így nem mindegy, hogy milyet. Nekünk is a Durex jött be, abból is a gyümölcsös ízesítésű. Nem spermicides és miután felhúztad, nincs gumiszaga a kezednek!

ertem de felveszi az lakjat szoval az nevleges atmero... egyegynel irja is.. asszem az utolso linken a Durex Sensation nal
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 19:17
Törölt felhasználó (3031)

átmérőre gondoltam, v az igy "kiteritve" az átmérő? mer akkor értem már mer akkor lényegében a kerület fele ugy nem tul nagy de ha ugy átmérő h felvezsi az alakját ugy 54mm, nemtom nekem 4.7-4.8 vastag és nem láccik gizdának de ha ugy lenne 54 akkro lecsuszna nem? érted mire akarok rávilágitani?
átmérőre gondoltam, v az igy "kiteritve" az átmérő? mer akkor értem már mer akkor lényegében a kerület fele ugy nem tul nagy de ha ugy átmérő h felvezsi az alakját ugy 54mm, nemtom nekem 4.7-4.8 vastag és nem láccik gizdának de ha ugy lenne 54 akkro lecsuszna nem? érted mire akarok rávilágitani?
A furcsán néző eladókhoz:
Egyszeri barátnémmal beugrottunk a patikába : *** óvszer van ?.... egy dobozzal kérek!(10*3db)
Képzelhetitek az eladó hőlgy arcát...
Válasz alkalmialkesz üzenetére (23)
Egyszeri barátnémmal beugrottunk a patikába : *** óvszer van ?.... egy dobozzal kérek!(10*3db)
Képzelhetitek az eladó hőlgy arcát...
Válasz alkalmialkesz üzenetére (23)
nem tudom hogy pontosan mit akarsz kerdezni..
de ha durex oldalan nezted az nem a vastaga hanem az atmeroja es milimeterben adnak meg mindent (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:21
de ha durex oldalan nezted az nem a vastaga hanem az atmeroja es milimeterben adnak meg mindent (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)

Én ezt nem vágom 54mm 52mm ien vastagságok vannak, akkor nem csuszik le a 4.6-4.7 vastag ***ról? vki ezt irja le h h van ez
az ilyen eladókat, akik furán néznek, kedvesen le lehet szarni :) főleg hogy az esetek viszonlyag nagy részében arról van szó hogy nem szeretnénk hogy baba legyen az akcióból amihez az óvszert vesszük.óvszerautomata meg van minden bevásárlóközpont mellékhelyiségeiben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:01
Törölt felhasználó (18036)

Bár lehet nem ide tartozik de valami szinten igen, nem véleményt mondanék ugyan nah mind1 belekezdek, sztel a legjobb az lenne ha lennénk Óvszer atuómaták, mert ahol idáig én vettem óvszert ott az eladók igen érdekesen néznek az emberre ha csak nem férfi az eladó ami pedig igen ritka...
Én ezt nem vágom 54mm 52mm ien vastagságok vannak, akkor nem csuszik le a 4.6-4.7 vastag ***ról? vki ezt irja le h h van ez
Bár lehet nem ide tartozik de valami szinten igen, nem véleményt mondanék ugyan nah mind1 belekezdek, sztel a legjobb az lenne ha lennénk Óvszer atuómaták, mert ahol idáig én vettem óvszert ott az eladók igen érdekesen néznek az emberre ha csak nem férfi az eladó ami pedig igen ritka...
Na és és az "ámor dörzsi" meg a "blausiegel lombos"? Ezek kb 10-12 éve voltak nagyon sláger cikkek.

sziasztok mi mindenkepp a durex mellett vagyunk minden tipusa mas es megis jo..... ajanlom a www.durex.hu oldalt ott fentvan a termekek alatt a pontos leiiras es a meret is....
Mindig is utáltam az óvszert(mint már egy másik témában is mondottam vala) de a muszály nagy úr!!!
Masculant soha többé, 2x szakadt ki!!!
Rakóó elmegy
Durex ultra Thin!!! a lagjobb ha már használni kell v.mit.
Ez mind 1éni vélemény, mindenkinek más a véleménye!!!
Masculant soha többé, 2x szakadt ki!!!
Rakóó elmegy
Durex ultra Thin!!! a lagjobb ha már használni kell v.mit.
Ez mind 1éni vélemény, mindenkinek más a véleménye!!!
igazából én azt javaslom hogy kísérletezni kell, ha már elkerülhetetlen az óvszer használata (mert utálom, de ugye sokszor szükséges).
(Ez egy válasz huge üzenetére (2005. 02. 02. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lenne rossz ez a téma, de nem elég márkákról "vitatkozni", hisz minden gyártó többféle óvszert kínál. Eddig a legjobbnak egy Prágában vett óvszer bizonyult, sajna a nevére már nem emléxünk, de az ízesített és a normál típus is tetszett nekünk.
Ott is vannak fokozatok, akár a durex-nél. Pl. a Lifestyle szürke az egész vékony.persze, ezt ti tudjátok, mi vastag s mi nem:-)
(Ez egy válasz alkalmialkesz üzenetére (2005. 02. 02. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)