itt van pétya...1 perc alatt megleltem a téged érdeklő topicot..szívesen!
Nézd, ha már ennyire rossz a tapasztalatod, ráadásul érzed is, hogy sokkal jobb a csajban lenni, akkor miért nem ellenőrzöd a kotont??? Nem mondom, hogy meg is érdemled, mert ez nem vicc, de könyörgöm, az a fél másodperc, amíg kiveszed a farkad és csekkolod a gumit nem oszt, nem szoroz...
Már írtam, hogy nekem is csomószor beszakadt a gumi, de ebből egyetlen egyszer volt, hogy bele is élveztem a páromba, az összes többi alkalommal idejekorán észrevettem és lecseréltem.
Olyan is volt, hogy a csere utáni is beszakadt...
Egyébként azt is észrevettem, hogy a szakadás attól is függ, hogy veszed fel az óvszert. Ha levegő marad alatta, vagy valahol gyűrődik, akkor sokkal nagyobb az esély a szakadásra. (Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 23:39
Már írtam, hogy nekem is csomószor beszakadt a gumi, de ebből egyetlen egyszer volt, hogy bele is élveztem a páromba, az összes többi alkalommal idejekorán észrevettem és lecseréltem.
Olyan is volt, hogy a csere utáni is beszakadt...
Egyébként azt is észrevettem, hogy a szakadás attól is függ, hogy veszed fel az óvszert. Ha levegő marad alatta, vagy valahol gyűrődik, akkor sokkal nagyobb az esély a szakadásra. (Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves barátom!
A dolog nagyon egyszerű. A történet szinte mindíg ugyan olyan. Arra leszel figyelmes, hogy valamiért jobb érzés a csajba lenni. Abban a tudatban elélvezel, hogy a gumi épp és sértetlen.
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!!
A dolog nagyon egyszerű. A történet szinte mindíg ugyan olyan. Arra leszel figyelmes, hogy valamiért jobb érzés a csajba lenni. Abban a tudatban elélvezel, hogy a gumi épp és sértetlen.
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!!
Szia totokutyus!Egy az egyben így történt!Én se kívánom senkinek.Még i-max-nak se pedig akkor el tudná képzelni!
(Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 23:39

Kedves barátom!

nekunk ez is bevalt eloszor furcsa volt de egesz jo
Kedves barátom!
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 14:30
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17668)

Csak szeretnék példát hallani arra, hogy rendeltetésszerű használat során hogyan szakadhat el egy óvszer! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan körülmények között ez megtörténhet...
Csak szeretnék példát hallani arra, hogy rendeltetésszerű használat során hogyan szakadhat el egy óvszer! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan körülmények között ez megtörténhet...
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 14:23

Ismétlem:NEM hadjárat!Tapasztalat sajnos.Nem kivánom hogy megtudd!
Ismétlem:NEM hadjárat!Tapasztalat sajnos.Nem kivánom hogy megtudd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 13:55
Törölt felhasználó (17668)

Őszintén szólva nem értem a Lifestyles elleni hadjáratot. Nekem még kézzel is csak nehezen sikerült elszakítani (nem azért mert olyan gyenge vagyok!!), pedig komolyan próbálkoztam, csak a teszt kedvéért. Őszintén szólva nem értem, hogy mit kell ahhoz csinálni egy vaginális szeretkezésnél hogy az óvszer elszakadjon! Valaki avasson be! Az viszont szerintem egyértelmű, hogy kizárólag hüvelyi használatra alkalmas az óvszer - ha ott szakad el akkor valamivel vagy valakivel súlyos gond van...
.osan!!
Durex Elite 4ver!
Őszintén szólva nem értem a Lifestyles elleni hadjáratot. Nekem még kézzel is csak nehezen sikerült elszakítani (nem azért mert olyan gyenge vagyok!!), pedig komolyan próbálkoztam, csak a teszt kedvéért. Őszintén szólva nem értem, hogy mit kell ahhoz csinálni egy vaginális szeretkezésnél hogy az óvszer elszakadjon! Valaki avasson be! Az viszont szerintem egyértelmű, hogy kizárólag hüvelyi használatra alkalmas az óvszer - ha ott szakad el akkor valamivel vagy valakivel súlyos gond van...
Finom vaniliás és ellenálló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 13:29
Törölt felhasználó (7767)

Viszont ha a fejedre húzod, 100%-os,
sőt ha leveszed, meglátnak, pláne a tudásodat, messze elkerülnek.
Az a legbiztosabb módszer! (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 23:09
sőt ha leveszed, meglátnak, pláne a tudásodat, messze elkerülnek.
Az a legbiztosabb módszer! (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

A lifestyles extra erőset (zöld) mi is beszaggatuk párszor, de az ultra vékonyat (világosszürke) sosem sikerült. Persze az logikus, ha az szakad be, amit éppen használ az ember... :)
Tudomásul kell venni, hogy az összes védekezési forma csak 97-98%-os védettséget jelent.
Tudomásul kell venni, hogy az összes védekezési forma csak 97-98%-os védettséget jelent.
Nem akciót akarok indítani a LifeStyle-ellen csak leírtam eddigi tapasztalataimat,amit így 19 éves koromig sikerült összegyűjtenem(4 hál'istennek szeretkezésekben igen gazdag év alatt),ennyivel talán én is hozzájárúlhatok ahoz,hogy mások ne járjanak úgy mint én és a barátnőm,hogy 15-16 éves fejjel a sűrösségi tini ambulancián(telefonszáma nagyon okosan minden Est újságban benne van) kössön ki sírva,annak ellenére,hogy védekezett!!!
(Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 23:00

Támogatom az akciódat a Lifestyle-ellen. Mi két sürgősségi tabi után rájöttünk.
Már megint nem áll a farkad belfegor?
Elhagytad anyucit, miért nem vele tentikélsz ilyenkor? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 23:09
Elhagytad anyucit, miért nem vele tentikélsz ilyenkor? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

A lifestyles extra erőset (zöld) mi is beszaggatuk párszor, de az ultra vékonyat (világosszürke) sosem sikerült. Persze az logikus, ha az szakad be, amit éppen használ az ember... :)
Tudomásul kell venni, hogy az összes védekezési forma csak 97-98%-os védettséget jelent. (Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 22:55
Tudomásul kell venni, hogy az összes védekezési forma csak 97-98%-os védettséget jelent. (Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Kicsit lejebb az ellenkezőjét olvastam,de nekünk a Masculan 3(sárga dobozos)vált be.3szakadás és sűrgösségi tabletta(fertilan) után szoktunk le a lifestyle-ról,sőt utoljára a life legerősebbjét szaggatuk szét.Azota kb:1400-1500 masculant használtunk el hiba nélkül.Helyi védekezésként pedig a Pharmatex hüvely krémet nagyon tudom ajánlani,így nem kell gumit húznom és barátnőm is jobban élvezi a szexet.
Támogatom az akciódat a Lifestyle-ellen. Mi két sürgősségi tabi után rájöttünk.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 22:55

Sziasztok!Kicsit lejebb az ellenkezőjét olvastam,de nekünk a Masculan 3(sárga dobozos)vált be.3szakadás és sűrgösségi tabletta(fertilan) után szoktunk le a lifestyle-ról,sőt utoljára a life legerősebbjét szaggatuk szét.Azota kb:1400-1500 masculant használtunk el hiba nélkül.Helyi védekezésként pedig a Pharmatex hüvely krémet nagyon tudom ajánlani,így nem kell gumit húznom és barátnőm is jobban élvezi a szexet.
nem lenne szerencsés tanácsokat osztogatnom. Mindenkinek más az izlése. Válaszd a régi jól bevált módszert, probáld ki a teljes választékot amit csak a DM-ben lehet kapni. A pardnered is nagyon fogja élvezni, mire mindet végigpróbálod
(Ez egy válasz lumen üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)