Óvszer - fajtái, használata, tapasztalatok, problémák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#127   2008. 07. 21. hétfő 22:55
REDNIKE REDNIKE
Női óvszer, van valakinek tapasztalata vele?
#126   2008. 06. 07. szombat 19:15
Mike101 Mike101
Helló. Én egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig próbált gumik közzül egy se volt igazán jó...
A Durex easy on technológiáját nem szeretem, nekem valamiért kényelmetlen, nem jön be a formája, meg alapból nem szeretem.
A masculant dícsérték sokan, azzal viszont meg az a probléma, hogy nem jön fel, túl kicsi rám.
Legújabbnak a Rako naturalt próbáltam, az pont jó, a hosszra is majdnem végig ér, nem túl szoros, de nem is lóg, szóval az alakja tökéletes lenne, viszont sok negatív véleményt hallottam eddig róla, hogy könnyen szakad, meg gyenge minőségű.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van a Rakoval, illetve még azt, hogy tud-e valaki a Rakohoz hasonló "felépítésű", de megbízhatóbb gumit.
Köszi a válaszokat.
#125   2008. 04. 14. hétfő 15:17
X Törölt felhasználó (73612)
amugy meg teljesen hullára mindegy mert ez is csak tömeggyártás és egy cég gyártja öket ,ugy mint pl lemezek,cd,dvd,csak más a márkajelzés!Aztán vagy jobb vagy rosszabb szériát fogsz ki!ezt nem tod kiszámitani soha sem! nyes
(Ez egy válasz SupaflyINC üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:01
Durexet nem csípem, úgy vettem észre hogy könnyebben szakad, és a spermazsákja is lényegesen kisebb mint pl a Rakonak vagy a Lifestyles-nak.
#124   2008. 04. 14. hétfő 15:14
nem tom de nekem soha semmi bajom nem volt vele persze ez függ attol is hogy milyen igénybevételnek van kitéve nyes amugy a lifesyles nem nagyon jött be nekem valamiért,bár az sem rossz !amugy meg tod nagylányok lenyelik ám nyes nyes nyes
(Ez egy válasz SupaflyINC üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:01
Durexet nem csípem, úgy vettem észre hogy könnyebben szakad, és a spermazsákja is lényegesen kisebb mint pl a Rakonak vagy a Lifestyles-nak.
#123   2008. 04. 14. hétfő 15:01
SupaflyINC SupaflyINC
#122   2008. 04. 14. hétfő 14:31
Amuyg gumiban nekem a durex jött be,bár sokat kiprobáltam már a márkák közül,a vélemények minden fajtárol biztosan megoszlanak,kinek ez kinek az jön be nyes
#121   2008. 04. 14. hétfő 14:30
én ugy tom hogy azt péniszgyürünek mondják de lehet tévedek az emberi dolog ha tévednék valaki javitson ki majd! nyes
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:53
melyik az a gumi amitől tovább tart a merevedés?
#120   2008. 04. 13. vasárnap 22:40
MrEnigma MrEnigma
A befőttesgumi! eplus2
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:53
#119   2008. 04. 13. vasárnap 21:53
uratti uratti
#118   2008. 04. 13. vasárnap 21:44
SupaflyINC SupaflyINC
Hát én már csak ilyen szemérmes vagyok, hogy nem szeretek sexshopba járni. (:
#117   2008. 04. 13. vasárnap 21:12
pecsenye pecsenye
Jol emlekszel, van egy a Tavirda utcaban is. De most mar rahajtok en is erre a lifestyles extra pleasure gumira, ha mar annyira dicseritek smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 19:23
És a Sex shopba a Király soron miért nem néztél be? felkialtas
Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.
#116   2008. 04. 13. vasárnap 19:23
MrEnigma MrEnigma
És a Sex shopba a Király soron miért nem néztél be? felkialtas
Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.
(Ez egy válasz SupaflyINC üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 12:31
Egyszerűen nem hiszem el. Tegnap fél délután jártam székesfehérvárt, hogy egy csomag lifestyles extra pleasure gumit vegyek. Előtte direkt megnéztem a honlapot, hogy hol érdemes körülnézni. Voltam Coop üzletekben, számszerint 3ban, két nagyobban, egy kisebben, Tescoban, Kaiser'sben, és mind a két fehérvári DM-ben, és nem volt. Hihetetlen, pedig kipróbáltam volna, hogy ugyan mitől olyan extra pleasure az, hogy szélesebb a vége. :\
#115   2008. 04. 13. vasárnap 12:31
SupaflyINC SupaflyINC
Egyszerűen nem hiszem el. Tegnap fél délután jártam székesfehérvárt, hogy egy csomag lifestyles extra pleasure gumit vegyek. Előtte direkt megnéztem a honlapot, hogy hol érdemes körülnézni. Voltam Coop üzletekben, számszerint 3ban, két nagyobban, egy kisebben, Tescoban, Kaiser'sben, és mind a két fehérvári DM-ben, és nem volt. Hihetetlen, pedig kipróbáltam volna, hogy ugyan mitől olyan extra pleasure az, hogy szélesebb a vége. :\
#114   2008. 03. 11. kedd 15:39
19evescsavo 19evescsavo
Kösz, valószinüleg ezt tenném magamtól is, de azért az elég költséges buli minden fajtából venni egy 3 darabos kiszerelést (mert tudtommal egyesével nem lehet kapni.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:52
Erre egy tutti tipp van végig kipróbálni mindegyikett,attól hogy az egyik márka,tipus jó az egyiknek nem biztos hogy jó neked
#113   2008. 03. 11. kedd 09:52
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Erre egy tutti tipp van végig kipróbálni mindegyikett,attól hogy az egyik márka,tipus jó az egyiknek nem biztos hogy jó neked
(Ez egy válasz 19evescsavo üzenetére (2008. 03. 11. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 08:54
Helló! Légyszi segítsetek!!
Nagyon sokáig LifeStyles UltraSafe gumit használtam, és teljesen megfelelt: könnyen fel tudtam rakni és a méret is jó volt. Aztán egy jó ideje bevezették az úgynevezett Easy-Fit változatot, aminek elvileg az lenne a lényege, hogy könnyen+gyorsan felhelyezhető. Hát nekem a felhelyezés nehézsége nem változott, viszont most már nem jön rám teljesen, akárhogy erőlködök, még kéne vagy 2 centi hogy leérjen tövig, és így sajnos hajlamosabb lett a lecsúszásra:(
Tudtok ajánlani valamit helyette? A durex-nél meg "easy-on" technológia van, félek hogy azzal is így járnék.
Várom a tippeket smile (ja és jó lenne, ha spermicides lenne, de ha nem az se olyan nagy baj)
#112   2008. 03. 11. kedd 08:54
19evescsavo 19evescsavo
Helló! Légyszi segítsetek!!
Nagyon sokáig LifeStyles UltraSafe gumit használtam, és teljesen megfelelt: könnyen fel tudtam rakni és a méret is jó volt. Aztán egy jó ideje bevezették az úgynevezett Easy-Fit változatot, aminek elvileg az lenne a lényege, hogy könnyen+gyorsan felhelyezhető. Hát nekem a felhelyezés nehézsége nem változott, viszont most már nem jön rám teljesen, akárhogy erőlködök, még kéne vagy 2 centi hogy leérjen tövig, és így sajnos hajlamosabb lett a lecsúszásra:(
Tudtok ajánlani valamit helyette? A durex-nél meg "easy-on" technológia van, félek hogy azzal is így járnék.
Várom a tippeket smile (ja és jó lenne, ha spermicides lenne, de ha nem az se olyan nagy baj)
#111   2008. 03. 05. szerda 22:53
Sanka86 Sanka86
egy pár nappal ezelőtt én is így jártam csak én ugy voltam vele hogy biztos azért jobb mert épp akkor kezdett elmenni a barátnőm és hát orgazmus közben elég rendesen összeszűkült---> isteni volt smile

aztán mikor veszem ki mert azért rá szoktam csekkolgatni hogy minden okés akkor látom hogy sikerült elszakítani

Szerencse hogy én nem mentem el (bár közel voltam) és hogy pont előző napon múlt el neki.
szóval remélem nem lessz belőle meglepi a gólyától.

a gumi Durex Ellite volt már kb 1.5 éve csak ezt használtuk és eddig még ez volt az első szakadásom

Nem tudom hogy maradjak-e az ellite nél vagy próbáljak vmi mást (csak Durex) de elhatároztam magam hogy veszek Pharmatexet (azt még nem tudom hogy hol... nem tudom hogy van-e minden Patikában Debrecenben.)

az eladókkal kapcsolatban: elég sok helyen vásárolgattam DM Spar Tesco.... és sokszor mást nem is vettem ennek ellenére még nem láttam semmi különös reakciót. Az eladók semlegesek maradtak (pedig volt fiatal kiscsajtól/sráctól kezdve időseb bácsi/néniiig)ez azért pozitív. Azért azt hozzá kell tenni hogy az se érdekelt volna hogyha valahogy máhogy reagálnak.
(Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 23:39
Kedves barátom!
A dolog nagyon egyszerű. A történet szinte mindíg ugyan olyan. Arra leszel figyelmes, hogy valamiért jobb érzés a csajba lenni. Abban a tudatban elélvezel, hogy a gumi épp és sértetlen.
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!!
#110   2008. 03. 05. szerda 00:18
X Törölt felhasználó (29091)
nekem oan problémám lenne hogy a felhuzás is nehézkes már mert ne mgördöl oan szépen nekem és amikor néha fennvan meg mindig le akar csuszni.. van valami trükkje a eflhuzásnak vagy tippje valakinek?
#109   2008. 02. 06. szerda 14:45
X Törölt felhasználó (75419)
Ezzel a fajtával van valakinek tapasztalata? Mert nagy kiszerelésben akarok rendelni, de nem tudom, melyik lehet a legjobb felhelyezés, meg síkosítás szempontjából pl.
?
#108   2008. 01. 07. hétfő 14:49
MrEnigma MrEnigma
Elnéztem bocsi!
De ha már linkeltem azért mégsem hiába, mert nem midnenki "orrfarkú" (Howard Stern után szabadon), van élet 14 cm alatt is. És a helyzet hoyg a standard itthon kapható gumik 16 centisek. És ezen akarnak még hosszabbítani!!! De mind ugyanakkora. Aszobdják hogy rugalmas. De akire nem feszül rá úgy hogy majd lepattan?
A szexipar ezzel is azt akarja erősíteni, hogy ha nincs ordenáré nagy ormány a lábaid közt akkor senki vagy, és ez vezet oda hogy lesz aki majd vagyonokat költ mindenféle kezelésre amitől hatást vár, vagy épp elmegy és sebészi úton próbál pár centi plusszt elérni, ami megint nem két Ft ugye.
Pedig a gumigyártók rájöttek, hogy nem csak egy irányba kéne bővíteni a piacot, de érdekes módon ezt a szegmenst nem hogy kapni nem lehet de sokan nem is tudnak róla... :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 01. 01. kedd 19:13
nem! a méretem jó, de szerintem a gumi selejtes, leírtam, hogy belül síkosabb volt mint kívül, és nem vettem fel fordítva! és az előző doboznak is a fele ilyen volt, a többbi meg jó! de már hál isten nem kell használni!

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szvi szvi
Nyitás ideje: 2005. 01. 30. vasárnap
Üzenetek: 207db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!