50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Sziasztok!
Ha hiányzik az odafigyelés,gyengédség,élvezés akkor egymást keressük.
Bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nem baj,ha nem vagy független én sem vagyok az.
Élvezzük egymást.
Privátban keress!
Ha hiányzik az odafigyelés,gyengédség,élvezés akkor egymást keressük.
Bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nem baj,ha nem vagy független én sem vagyok az.
Élvezzük egymást.
Privátban keress!
Meleg nyári este kabriózás közben szivesen kényeztetnétek egymást, játszadoznátok a hátsó ülésen és szivesen fogadnátok harmadiknak egy potens, jófej pasi közeledését..? Jelentkezésetek privát üzenetben várom..
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Korombeli vagy idősebb szexuálisan elhanyagolt férjet keresek, méretes szerszámmal előnyben, az adatlapom alapján.

Bi és hetero pasi is írhat nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 20:02
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Sziasztok, 46 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n.
Sziasztok!
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Jászberényi hölgyel barátkoznék
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Szombathelyi vagy környéki felcsatissal dugni szerető Lányt vagy Nőt keresek.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
40 feletti nőket keresek, nyalni és falni. Legjobb Baranya megye lenne. Utazni tudok. Kölcsönös szimpátia szükséges. Diszkréció adott és elvárt.
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.