Sziasztok!
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon május 17-20 között hetero párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Pest megyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral.Hölgy nem baj ha nem független titkos kapcsolat is érdekel sőt igazán csak az.
Pest megyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral.Hölgy nem baj ha nem független titkos kapcsolat is érdekel sőt igazán csak az.
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Helló!
Csütörtökön reggel 8-9 ig keresek egy kemény faszú srácot aki beszálna hozzánk és megdugná velem a duci perverz szexpartnerem! Budapest X kerület!!
Csütörtökön reggel 8-9 ig keresek egy kemény faszú srácot aki beszálna hozzánk és megdugná velem a duci perverz szexpartnerem! Budapest X kerület!!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék ///:::::////////
Nőkkel beszélgetnék viberen !
Csak nők !!
Valóban 23 cm a cerkam
Csak nők !!
Valóban 23 cm a cerkam
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
40-50-60 a kor nem számit
Az élvezet, az élmény, az ami számit
40-50-60 a kor nem számit

Az élvezet, az élmény, az ami számit

Jászsági hölgyel barátkoznék!
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 09:34
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Sziasztok! Bi pasipár vagyunk és bi párokkal ismerkedünk, akik kipróbálnának egy ilyen felállást 36 61 vagyunk vékony pasik korról függetlenül keresünk. Helyünk van Értelmes korrekt párokat keresünk. pasik is irhatnak
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Szia!
Budapesten hölgy alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, kemény, valóban 23 cm mérettel
Budapesten hölgy alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, kemény, valóban 23 cm mérettel
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Olyat keresek, aki szereti, ha nyalogatják, imádják a lábait, és a talpát.
Hölgyekkel ismerkednék Szentendre környékéről!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !