Üdv!
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Sziasztok. Ma estére keresek BP-i hölgyet, pár. Én 50 éves jó kedvük BP-i, nem független pasi vagyok.
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok, holnap szopnék hajdúszoboszlón hely van irj ha érdekel!!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
65+os nagyikat keresek nagy logó mellekel és dús puncival.Pécs
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Holnap Berényben párok közeledését szívesen fogadjuk.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Jászberényi hölgyel barátkoznék.
50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel.
Sziasztok. Házaspárokat keresünk elsősorban lányos játékokra

Június 14-én szombaton Berényben ismerkednénk.
Sziasztok! Nőt , párt keresek férjemnek 55 plusszost! Üdv Várom levelekt!
Sziasztok, párként párokkal ismerkednénk, Baranya megyéből.
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.