Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok .02:17 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt ,van némi tapasztalat a többesbe
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca

Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami

Laca
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nőt párt ffit keresek ma délutánra helyem van
Sziasztok. Holnap du párt kukkolnék a reptérnél. Beszállás nélkül, csak kukk9lás, beszállás nélkül.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok hölgyek kortól alkattól függetlenül ismerkednék Csepel és környékén!
Szopni imádot keresek ma délelőttre
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan.
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Nőt párt ffit keresek orális játékokra ma.delwlott Ózd kornyekenn
Szívesen veszem olyanok levelét akik érzékien szexelnének nem "dugnának", "kefélnének"
Az is jó másnak, de nekem kell az érzékibb oldal...

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek