hétvégén febr 3-án utazik esetleg valaki Bp-ről Balaton felé? veszprém/tapolca/keszthely?
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Írtam nektek privátban elerhetoseget várom vissza jelzésetek üdv!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 01. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 01. csütörtök 17:51
Törölt felhasználó (4717722)

Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Még mindig

+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Egyetlen Hölgyet keresek!
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.

Szép Napot. Középkorú Férfi vagyok. Kimondottan idősebb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni! Kellemes huncut erotika akár szerepjátékok

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Képet nem küldözgetek! Személyesen tali, ha minden szimpi, jöhet a folytatás. Győr
Sziasztok, Ismerkedjünk! Adatlapunk szerint,! Aztán majd meg lássuk,
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Szeretnek nyalni egy husos nagy tag puncit elony ha szőrös estleg telt 50koruli Zala megye
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Erett husos puncit nyalnek
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Nőt párt ffit alaznek