Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Kaposvari hölgyek, párok, házaspárok játékába szivesen részt vennék, akár aktívan akár csak mint néző. Viber kell!
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randilhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randilhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Pécs és kki max 160cm 90kg fölötti bi dolgokat kiprobálni akaró hölgyet keresnénk,telszámos lakhelyes üzire válasz
Hölgyek valaki ?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ma este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Szia!Nagy intim mérettel rendelkező szimpatikus partnerünket keressünk párosunk hölgy tagjának örömére !Hellyel rendelkezők előnyben!
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok, péntekre-szombatra keresek hölgyet Bp-en. Bármelyik napszakban ráérek! Hely megoldható, utazni is tudok

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!