Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgyek! Ma is ráérek mindenféle finomságra.Adatlapom szerint. Privátban írj.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Sziasztok Velencei tó környékén keresek kényeztethető hölgyet , párt hetero alapon
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Bi lányt ,bi párt ,bi pasit keresünk adatlap alapján. Adatlapon található címre várjuk a fényképes jelentkezést
Kedden kb. 8-15h-ig is ráérek, úgy alakult. Hölgyet vagy párt keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 12:35
Törölt felhasználó (4723732)

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Szia , Sziasztok !

Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de kipróbálnám a kölcsönös farokverést is.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
23 éves, sportos, budapesti srác adna erotikus masszázst idősebb hölgyeknek, vagy orális kielégítést. Többi privátba
Zalaegerszegen ma és holnap este 21 után orálisan kényeztetnék pasit. Hely adott.
Szolnok
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Pécsen érett hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása