Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Solo 40+os holgyet keresek. Privatban kerek jelentkezest!
Solo 40+os holgyet keresek. Privatban kerek jelentkezest!

Sziasztok.
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
Ismerkednék hölggyel ….
Köszi
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akár ma is.
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akár ma is.
Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Sziasztok!
40 feletti anál szexet kedvelő nőt keresek!
40 feletti anál szexet kedvelő nőt keresek!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Párral, vagy hölggyel ismerkednénk elérhető, kényelmes távolságból.
Párral, vagy hölggyel ismerkednénk elérhető, kényelmes távolságból.
Érett hölgy titka lennék Fejér és környékén.
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok wink üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok wink üdv Laca
Sziasztok, bp-en keresek szexi ruhadarabokat kedvelő, belevaló hölgyet. 46 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok.
Ismerkednék hölggyel ….
Köszi
Ismerkednék hölggyel ….
Köszi
Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Parokat keresnek oralis dolgokra
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek