Sziasztok!
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Szopatok v szopok Pesten diszkrét van??
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Miskolcon ismerkednék. Helyem van
Ha ma szopatnál vagy dugnál írj.hely van Bp.
SZIASZTOK! ISMERKEDNÉNK ADATLAP SZERINT!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Egyedülálló hölgynél keresek meztelen takarítási lehetőséget (portörlés, felmosás, törölgetés stb. beltérben) vagy kertészkedést (kültérben, ahol erre diszkrét lehetőség van) Fejér vagy Pest megyében. A házigazda hölgy lehet teljesen felöltözve vagy szintén meztelenül. Szexuális tartalom nélkül, pusztán csak a meztelenség örömére.
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
50 feletti hölgyet keresek akit erotika terén kényeztethetek.
köszönöm

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Párral ismerkednék!
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Ismerkednék , barátkoznék, pár, hölgy, aktív fiú , aki keresne bi passzív partnert. 180/70 66 é pasi v. Fehérvár. Hely kell!
nyiregyházi hölgyet keresek aki imádja a franciás kényeztetést akár viszonzás nélkül is teltek 60plusszosok előny
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! 09.09.- e Szombatra párt keresünk! Párcserével akár lányos játékokkal! A női bi ,nem feltétel! Fogadni tudunk! Egyedülálló pasit NEM keresünk!
Sziasztok!
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.