Aktív vagy uni férfiakat keresek Szombathelyen rendszeres szexre
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Nyíregyháza-Demecser vonalon keresek hosszú távon testi lelki barátsághoz hölgyet
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Előző hozzászólásom félre ment! Másét másoltam ki!!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Előző hozzászólásom félre ment! Másét másoltam ki!!
Sziasztok! Fiatal, igényes nő-férfi párhoz csatlakoznék Budapesten vagy környékén. Fiatal, sportos, igényes, helyes srác vagyok, és elég rugalmas. Írj privátban

Sziasztok!
46 éves 'macso tipusú férfiként keresek párt akár biszex is lehet,akikhez csatlakozhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,wife sharing,cuckold,creampie...
Természetesen hölgyek is írhatnak.
46 éves 'macso tipusú férfiként keresek párt akár biszex is lehet,akikhez csatlakozhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,wife sharing,cuckold,creampie...
Természetesen hölgyek is írhatnak.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Budapesti, 61 éves egyedül élő, kulturált és beszélgetni is tudó férfi keresi "szexbarátnőjét" - idősebb, fiatalabb... a kor nem nagyon számít. Fétisem a harisnyák és a szexi dresszek. Szeretek örömet adni és kapni... és nem sietek el semmit. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Budapesti, 61 éves karakteres férfi keresi "szexbarátnőjét" - idősebb, fiatalabb... a kor nem számít. Helyem van.
Miskolci hölgyet vagy párt keresek 10.20-24 ig helyem van
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Fehervaron egy kis kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Délelőtti órákban csevegnèk Skype on, aztán bármi lehet. Vannak fotóim, fotóink.