Mai nap a hatvani strandon leszünk. Adatlapunk alapján keresünk. küldj fotót és megismerünk. orális játékok előnyben.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! 50pluszos hölgy,bi pár ismeretsègèt keresem szabolcsból,hajdúból!
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Kaposváron kihez mehet egy 50 eves diszkrét pasi? Hölgyek?
Kalandoznek kb 1 óra múlva, a szepvolgyin hölgyel érettebb is v párral.
Fehervaron közöshokira szabadban vki?
Privit írj....
Privit írj....
Sziasztok.Írtam privit.Utazni tudok.
(Ez egy válasz csfero üzenetére (2023. 07. 14. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet, párt keresek Tiszafüreden kellemes élvezetre. Hely megoldott.
Párt keresünk ma Szabadszallason utazni fogadni tudunk
Sziasztok! Ma délelőtt keresek kalandot delpesten! Valaki?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca

Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Sziasztok!
Szombaton éjszakai fürdő lesz Berekfürdőn!
Tervezzük, hogy mi is ott leszünk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
Szombaton éjszakai fürdő lesz Berekfürdőn!
Tervezzük, hogy mi is ott leszünk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
Ma délután Baján párral ismerkednénk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.