Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Csepeli érett hölgyet kényeztetnék
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit, adatlapunk szerint
Ma delelotre haverommal szopni imadot dugjatot keresunk
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
idos holgyet kenyeztetnek

Sziasztok! Egyedülálló hölgynél keresek meztelen takarítási lehetőséget (portörlés, felmosás, törölgetés stb. beltérben) vagy kertészkedést (kültérben, ahol erre diszkrét lehetőség van) Fejér vagy Pest megyében. A házigazda hölgy lehet teljesen felöltözve vagy szintén meztelenül. Szexuális tartalom nélkül, pusztán csak a meztelenség örömére.
Sziasztok! Ismerkednénk! Adatlap szerint!
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék hosszabb távra.Bajai függetlenül,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Zalaegerszegen ma 21:30 után fogadnék pasit, akit szophatnék.
60+ telt nagy popó 120d lógó cicik stb...nem független vagy pár is ahol a papának már nem megy de szvesen engedi kurni vagy kuratni a mamát. Mindenkinek válasz
Csütörtökön kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival.
Helyem lesz, anál csak gumival.

40 es házaspárként keresünk ma estére egy olyan hölgyet aki élvezné ha egy nő hosszasan kényeztetné.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
40es pasiként érett hölgy titka lennék!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Zalaegerszegen este pasi?

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Középkorú Férfi vagyok Budapest és környékén Bi Párral szeretnék kialakítani egy kellemes hosszútávú kapcsolatot!