Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Bogácson vagyunk és kedves szimpatikus párral szívesen ismerkedünk…
Este pincesor, utána…!?
Bogácson vagyunk és kedves szimpatikus párral szívesen ismerkedünk…
Este pincesor, utána…!?
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra smile akár tartós kapcsolatra! wink
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nem unod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 19:10
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen szopnék csütörtök, péntek, szombat reggel. Helyem van.
Zalaegerszegen szopnék csütörtök, péntek, szombat reggel. Helyem van.
Sopronban ismerkednék, elsősorban párokkal.
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Független férfiként ismerkednék... főként párt keresek mindenre nyitottan.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolás is érdekel. Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.Szállás is lehetséges,ha errefelé terveznétek kirándulást.Intelligens biszex férfi is szóba jöhet.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Zalaegerszegen csütörtök péntek reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.