Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok Eger környékén valaki valakik?
Nyíregyházán idősebb kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Kecskeméti párt keresek
Nagymamit keresek!
50-60 közötti hölgyet keresek, szexre.
Sziasztok!
50+ nőt keresek csak szexre!
Szeresd a nagy faszt és a sok gecit!
50+ nőt keresek csak szexre!

Szeresd a nagy faszt és a sok gecit!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
50 év feletti párt hölgyet keresek mindenjóra.Pest megyében Cegléd vonzáskörzete előny.
50 év feletti párt hölgyet keresek mindenjóra.Pest megyében Cegléd vonzáskörzete előny.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a férfit is meg a nőt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!!!!
Kecskeméten keresek idősebb nőt NAGY CICIKKEL!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Most estere keresem utazni tudo kanos partneremet. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.