Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Erett nyitott tapasztalt novel ismerkednek titkos kapcsolat céljából imadom a nagy puncit és a popsit kenyeztetni értelmes intelligens nő jelentkezését várom
+60+70-eshölgyet,párt keresek,hosszútávú kapcsolatra!!,..,Budapest előny!!,..,keress privátban!!
Szigethalom-Dunavarsány környékén párokkal ismerkednék
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szép NAGY szörös pinával megáldott hölgyet keresnék 20-100ig akit rendszeresen kényeztetnék...Privátba tel szám...Lehetsz nem független Duci kövér stb...
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
+60+70-es hölgyel ismerkednék!!,..,keress privátban!
Sziasztok, jó fej csajjal -párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Szigetszentmiklóson keresnék èrettebb hölgyet.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok! Borsodi pasival ismerkednénk adatlap szerint! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok !
Ma este Szekszárdi pár házaspár hölgy kellemes laza szexre ápolt mindenre nyitott férfivel ?
Ma este Szekszárdi pár házaspár hölgy kellemes laza szexre ápolt mindenre nyitott férfivel ?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..