Sziasztok
Hétvégén ismerkednék VALÓS hölggyel,párral….
Moto
Hétvégén ismerkednék VALÓS hölggyel,párral….

Moto
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra!!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni vagy popólyukat !! Pisi szex adni kapni ok !!!!!/ ilyen párok vagy hölgy keressen ha lehet ! Közelből persze !!!!!!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, potens férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Írjatok, és mindent megbeszélhetünk. Szabolcs megye és környéke.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

40 és 50 felett is ki elégiteném egy hölgy vágyát minden téren.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Kedves Párt, vagy Hölgyet keresnék holnap napközben házi welnesre.
Sziasztok Szabolcs megyéből páral ismerkednek akik komolyan is gondolják hosszú távra tervezünk
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok.
Mi szegedi párként keresünk párokat kizárolag Csongrád megyéből.
Mi szegedi párként keresünk párokat kizárolag Csongrád megyéből.
Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Hajdúszoboszlón, unatkozó hölgyet nyalnák-falnák, párhoz csatlakoznék.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra Budapestről,..,írj bátran!!
Kedves Hölgyek, Párok! Ma vagy holnap igényes napközbeni program? Házi welnes, szauna, yakuzzi, szex?
Kecskeméten nagymellű nagyit keresek ,jó dolgokra. Keress privátban!
Csepeli hölgyet kényeztetnék