Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok !
Ma estére éjszakára szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttléthez kellemes kényeztetésre. Írj privátba és talizzunk !
Ma estére éjszakára szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttléthez kellemes kényeztetésre. Írj privátba és talizzunk !
Sziasztok! Hölgy, pár ma este Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok.Szeretnék ismerkednni páral, hölgyel.
Sziasztok! Hellyel, szabadidővel rendelkező 50+-os potens férfit keresünk.....
Megbizható erdélyi pasit keresek 30- 45 között. Én 43 éves nő vagyok. Szexmánias. Heti egy alkalommal megkeresnelek lakasodban. Mindent vállalok. Akár a havered is. Várom leveleitek. Puszi a farkatokra
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Sziasztok!

Sziasztok! Hölgyet keresek holnapi közös strandoláshoz Szombathelyen vagy környékén. Privátban írj!
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok! Vasárnap délutánra keresünk Veszprém megyében vagy környékén, egy bi férfit unit/passzívat, házaspárként... a másik fórumokban szerepel a hirdetés csak azóta változott az időpont családi okokból... az adstlapon tájékozódj... privátban várjuk a leveleket. Csak biszexuális férfiak jelentkezését várjuk! Sziasztok
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

+60+70+80-as,hölgyet,párt keresek, hosszú távra!!,..,írj bátran!!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral randiznék.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok!
Kelet-Magyarországon élő hölgyet keresek, elsősorban Debrecenből és Nyíregyházáról, aki sokat van egyedül és szeretné kellemes órákat eltölteni velem. Lszi privátban írj, ha izgat, hogy egy idősebb pasival kalandozhatsz, akár egyoldalúan is kényeztetlek, maximális diszkrécióval.
Kelet-Magyarországon élő hölgyet keresek, elsősorban Debrecenből és Nyíregyházáról, aki sokat van egyedül és szeretné kellemes órákat eltölteni velem. Lszi privátban írj, ha izgat, hogy egy idősebb pasival kalandozhatsz, akár egyoldalúan is kényeztetlek, maximális diszkrécióval.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.