Szép estét ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
Ma este --- > Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Ismerkednenk kalandoznank ma este bi holgyel párral
Párt keresnénk , hosszútávban gondolkodunk! Privi!
Segget nyalnék ezt imádó érett hölgynek.....,Popóimádó vagyok....
Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra
Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni / ilyen párok keressen ha lehet ! Közelből persze !!!

Idősebb párhoz csatlakoznék.
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
Kalandot keresünk a hétvégére.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
Sziasztok,hosszabb távra keresnék formás hölgyet,jó fej párt rendszeres randikhoz.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok,hosszabb távra keresnék formás hölgyet,jó fej párt rendszeres randikhoz.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Nő t part keresek kor alkat nem számít
kecskeméti párt keresek
Csepelen idős hölyget kényezetetnék
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra Budapestről,..,írj bátran!!
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.