Szegedi pár házibarátja lennék
Szia! Makón szivesen szopnálak ma!
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
potens, kéjenc,többlövetű, fiatal, sportos, egyedülálló, egyedül élő srác keresi hosszabb távon hasonló partnerét. (Csak Nő vagy Pár. Szóval Párral is szívesen megismerkedem ameddig egyedülálló vagyok...)
Cuckold pàrral ismerkednék
Gyálon keresek nőt vagy párt akihez csatlakozhatnék ma este
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén keresek hölgyet, párt július 20-24-ig alkalmi illetve tartós szexkapcsolatra. Ápolt, sportos pasi vagyok. Maximális diszkrécióval!!
Sziasztok !
Párt vagy szóló hölgyet keresek az ország bármelyik részéről. Csak szex ! Nem hetekig tartó ismerkedés levélben !
Támogatás is megoldható.
Párt vagy szóló hölgyet keresek az ország bármelyik részéről. Csak szex ! Nem hetekig tartó ismerkedés levélben !
Támogatás is megoldható.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok ! Ma valaki szex ?
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok,olyan hölggyel vagy párral ismerkednék,akik állandó partnert szeretnének rendszeres randikhoz.
40- es ,50- es szenvedélyes budapesti nővel ismerkednék!
Eger és környéke, férfias bi aktív szexhavert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom.
Sziasztok! Holnap?
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 39 éves 20/6 farok
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Július 26-tól szabadok vagyunk, játszótársakat keresünk Miskolcon vagy környékén.
Budáról valaki?
Ma békés megyében hölgy vagy pár?
Hölgyem!
Lehetek a Barátod és Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van. cserélgessünk fotókat és szimpátia esetén mindent bele
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Lehetek a Barátod és Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van. cserélgessünk fotókat és szimpátia esetén mindent bele

Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com