Gyöngyös vagy környékén keresek szintén nös pasit titkos szexkapcsolatra vagy csak kalandra.privátba keres.diszkréció fontos!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
A mai nap folyamán szopnék egy formás faszt Kiskunfélegyházán és környékén! Csak olyan írjon, aki tud utazni is, helyem van természetesen. Vagy csak én szoplak (mélytorok is játszik) téged (ez esetben akár hetero pasi is lehetsz), vagy akár oda-vissza alapon. Írjon az, akit érdekel és kalandozna ma egy bisex pasival.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok! Komoly,intelligens párral,hölggyel házibarátkoznék! Privátban!Köszönöm!
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Sziasztok !
Ma esti kellemes talira pár házaspár hölgy Szekszárdon ? Ismerkednék találkoznék nyitottan minden jóra. Leveleket privát üzenetben várom.
Ma esti kellemes talira pár házaspár hölgy Szekszárdon ? Ismerkednék találkoznék nyitottan minden jóra. Leveleket privát üzenetben várom.
60 feletti hölgyet keresnék állandó diszkrét kapcsolatra. Nem akarok senkihez sem költözni, mindketten élnénk a saját életünket, amit megfűszereznénk néha egy érzéki, finom szexxel. Imádok hosszan kényeztetni, nekem nagyon fontos a másik élvezete...
+50+60+70-es hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra,Bp.,-ről. Nagytestű szőrös puncis hölgy előnyben!
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék ha lehet hosszabb távra Baja és környékéről.
Érett pasi hölgyekkel, párokkal ismerkedne alkalmilag
50 és pasi idősebb hölgyet vagy párt keresne.

Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!Pestmegye!

Ismerkednék csinos nővel, párral Szfvár -Veszprém kkén.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Keresek egy finom sex-is hölgyet vagy párt
az erotika mocskos de mégis izgató játékát űzni és egymást megismerni Győr-Wien

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Nálam vagy nálad!
Keressetek továbbra is bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Nálam vagy nálad!
Keressetek továbbra is bizalommal!
Sziasztok! Lehetőleg párt keresnék akár az idősebb korosztályból is. Nyiregy és környékéről,vagy hajdúból. Továbbiak az adatlapomon.