Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!! Veszprém és Várpalota közeléből keresek hölgyet esetleg kíváncsi párt
Szívesen találkoznánk hasonló korú nővel.
Sziasztok.Budapesti barátnőm keresem,egy kedves ,szenvedélyes lány ,nő személyében.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
Sopron és környéke
25 éves budapesti férfi idősebb hölgyet vagy párt keres. A részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!
Keresünk Hölgyet-Párokat közös szexre!
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Sziasztok! Diszkrét kapcsolatra keresek párt házaspárt hölgyet. Ha érdekel írj! Tolna megye Szekszárd
Sziasztok
Hétfőn Dunaszentmiklósra megyünk, délelőtt! Magányos hölgyet , vagy párt keresünk.
Hétfőn Dunaszentmiklósra megyünk, délelőtt! Magányos hölgyet , vagy párt keresünk.
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék.
Sziasztok
4 èves vékony,sportos, bi pasi vagyok.Budapesti párokat keresek,vagy holgyeket.Mibel ejfélig dolgozok,csak utana talizhatunk.
4 èves vékony,sportos, bi pasi vagyok.Budapesti párokat keresek,vagy holgyeket.Mibel ejfélig dolgozok,csak utana talizhatunk.
Hello,Bajai független,kultúrált,normális pasi vagyok.Csinos,megbízható csajjal ismerkednék tartós,diszkrét kapcsolatra.Ha úgy alakul,nem csak szex.Valaki?..Privátban kérlek.
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Sziasztok!Bi pár Szombathelyen és környékén?Privibe írjatok!
Szentendre.....
Házibarátot keresek akivel ketten kényeztetnénk a párom!
Csak a közelből... csak a korosztályunkból... csak fotóval...
...és kipróbálnám milyen, ha pasi kényeztet! ..akár külön is...
Házibarátot keresek akivel ketten kényeztetnénk a párom!
Csak a közelből... csak a korosztályunkból... csak fotóval...
...és kipróbálnám milyen, ha pasi kényeztet! ..akár külön is...
Kedves nemdohányos Párral ,Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
SZeretnék ma jó nálaam is
Szia ,vagy esetleg magatokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 04. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 04. vasárnap 08:04
Törölt felhasználó (1396652)
Sziasztok!

ultos
Jennifer Max