Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok! Ma estére keresünk partnert (lány-fiú-pár személyében) Budapestről. Részletek az adatlapunkon.
Győri Igényes 35 éves kopasz,szolis jóképü.fiu...Ma este bulizna....esetleg a barátnőm is....egymás elött....aztán After....minden adott....
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Mackós pasit szopnék.
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Sziasztok! Hölgy Szombathelyen ma este? Beszélgetés, iszogatás. Érezzük jól magunkat! Nálam! Privátban!
Sziasztok. Kettő, esetleg három férfi keres hölgyet, vagy párt vasárnap délutánra Budapesten. Kor, alkat, szépség... nem számít.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon átlagos megbízható párral házaspárral hölggyel diszkrét kapcsolatra. Ma délutáni randihoz lenne valaki ? Válaszokat privátba várom.
Ismerkednék Szekszárdon átlagos megbízható párral házaspárral hölggyel diszkrét kapcsolatra. Ma délutáni randihoz lenne valaki ? Válaszokat privátba várom.
Nagydarab (maci) kemény, kitartó farokkal ismerkedne! Képeim vannak az adatlapomon, helyem is van de utazni is tudok!

Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Ismi,tali,titkos tali…irjatok….köszi.
Ismi,tali,titkos tali…irjatok….köszi.
Sziasztok!
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Erett Ferfi erett Not .Part tabuk nelkul

Sziasztok! Szombat, vasárnap vagy hétfő... CD/TS-t, biszex párt, nőt fogadnék délutáni-esti minden jóra. Budapest, helyem van.
Hello! 40-es pár szeretne ismerkedni csak a közelben lévő pasival. Fotó elönyt jelent!! Írjatok bátran.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Intelligens jokepu független ffit keresunk!illetve part hpart!szabolcs megye előny!csak komoly szándékú embereket keresunk!,
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.