Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szex kapcsolatra. Hely szűkséges!
Kaposvár és környékén max 70-80km-ig.
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szex kapcsolatra. Hely szűkséges!
Kaposvár és környékén max 70-80km-ig.
Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 09:21

Törölt felhasználó (2685062)
VIP

Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párhoz is beszállnék a hölgy kedvéért.Bajai középkorú,független pasi vagyok.
Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Budapesten keresek helyel rendelkező hölgyet vagy párt
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok ! Ma és Szombat este Szekszárdon és környékén lenne pár házaspár akik találkoznának ? Mindenre nyitott férfi vagyok vastag nagyobb mérettel. Ha szívesen élveznétek társaságom és kényeztetésemet várom privát jelentkezéseteket.
Hölggyel ismerkednék! Akár egy tartalmas hosszú kapcsolatra . Ismerkedjünk személyes találkozás híve vagyok! itt vagy cegled74@citromail.hu
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Szilvásváradon lesz valaki a hétvégén?
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Jacuzzis bulira várjuk elsősorban pár jelentkezését! Üzeneteket privátban várjuk
Valós Hölgyet vagy Párt keresnék lehetőleg hosszútávra!
Hajrá! Úgy is lehet próbálkozni , hasonló végeredménye lesz...
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2021. 10. 07. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 07. csütörtök 11:38

Helló! Nem sokbol tart a szomszéd neniről felrakni egy arcnelkűli képet egy kamu adatlapot!
Helló! Nem sokbol tart a szomszéd neniről felrakni egy arcnelkűli képet egy kamu adatlapot!
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2021. 10. 07. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)