Sziasztok,ha lenne itt csinos hölgy egyedül vagy párjával,aki tartós kapcsolatot keres,szívesen ismerkednék vele.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok.
Diszkrét hármas kapcsolatot keresnék, vagy olyan hölgyek szívesen ismerkednék, aki benne volna több pasi feálásba!
Pest megye Déli részéről.
Jel ige: Semmi sem kötelező, csak amit mindenki együttesen szeretne!
Diszkrét hármas kapcsolatot keresnék, vagy olyan hölgyek szívesen ismerkednék, aki benne volna több pasi feálásba!
Pest megye Déli részéről.
Jel ige: Semmi sem kötelező, csak amit mindenki együttesen szeretne!

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt diszkrét fiúka vagyok.
Én megelégszem egy átlagos, szimpátián alapuló titkos kapcsolattal, nagy elvárások nélkül. Ha te is hasonlót keresel, jó helyen jársz. Első körben lányt, hölgyet keresek, de kedves párok is jelentkezhetnek. Budapest, 13 kerület környéke előny. Szép napot mindenkinek. Puszi
Igen
Most már naponta háromszor-négyszer fogod kiírni ?
(Ez egy válasz djpremier üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:19

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
ismerkednék hölgyekkel párokkal irj ha megfelelek elképzelésednek
Kecskeméten keresek idősebb nőt alkalmi vagy ismétlődő szexre 40-50-60 Írj privátban!
Sziasztok ! Szekszárd és környékén ma délután párral házaspárral találkoznék minden jóra. Ápolt potens férfi vagyok vastag nagyobb intimmel ha taliznátok írj privit !
50+60+70-es ,természetes szőrzettel rendelkező hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Harkányban fogunk pihenni 20-24 között. Párok ismeretségét keressük az adatlapunkon szereplő paraméterek szerint. Üzeneteket privátban várjuk.
Aki ma szopatna vagy szeretné hogy kézzel megfejjem az írjon ha csak kivernéd előttem az is ok. Lakás glory hole teljesen anoním is megoldható. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van Bp.
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...