Párt, fiút keresünk max 100 km-ről, helyünk jelenleg nincs.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok. Steril. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok. Steril. Kor alkat nem számít. Élvezzűk az életet. Hosszú távon.
Ma este/éjszaka ismerkednék fejér es környékén.
Hölgy vagy pár társaságát keresem!
Ápolt 41/185/88 pasi vagyok!
Hölgy vagy pár társaságát keresem!
Ápolt 41/185/88 pasi vagyok!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok !
Ma vagy holnapi délutáni talihoz Szekszárdi esetleg környéki ápolt korrekt megbízható párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Ha szívesen taliznál írj privátba és megbeszéljük.
Ma vagy holnapi délutáni talihoz Szekszárdi esetleg környéki ápolt korrekt megbízható párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Ha szívesen taliznál írj privátba és megbeszéljük.
Sziasztok! Makói pár vagyunk szivesen ismerkednénk pasikkal-párokkal-hölgyekkel ! Fogadni tudunk és utazni is ! Irj a részletekért!
Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén késő délután, este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
kecskeméti párt keresek
Sziasztok!Ismerkednék,találkoznák Ebes és környékén!
Hajdú-bihar

Sziasztok.
Ráckeve környékén, szívesen ismerkednék, valóban találkozni is merő negyvenes hölggyel!
Ráckeve környékén, szívesen ismerkednék, valóban találkozni is merő negyvenes hölggyel!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok! Hétvégére esti órákra hölgyet esetleg párt keresek Szombathely vagy környékéről. Helyem van ha esetleg nincs. Többit megbeszéljük üzenetben.
60 év fölötti igényes hölgyek jelentkezését várom! Adjuk meg egymásnak az élet legjobb bizsergető érzését. Szexuális vágyak teljesüljenek!
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Helló hölgyek,csajszik

Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra..Normális,kedves és igényes légy.. Házi barát lennék!!Utazni tudok..
Előre is köszi ha írsz!
Előre is köszi ha írsz!
Péntek delelőt partner partnereket keresnék. Kecskemét kkr
Sziasztok!
Holnapi napon (11.12.-én) szívesen ismerkednėk hölggyel,vagy párral,utazni tudok, kocsi van.
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,179 magas 80 kg. Képet tudok küldeni. Bármi érdekel wink
Szép napot wink
Holnapi napon (11.12.-én) szívesen ismerkednėk hölggyel,vagy párral,utazni tudok, kocsi van.
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,179 magas 80 kg. Képet tudok küldeni. Bármi érdekel wink
Szép napot wink