Budapesten valaki talizna holnap?ha van helyed meglátogatlak
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
.
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szívesen ismerkednék diszkréten 40-50-es hölggyel, akivel barátságot köthetnék, és erotikus izgalmakat is megélhetnék. Hatvanas úr vagyok
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
Bpesti ápolt pasi hölgy partnerét keresi,esetleg párt a hölgy örömére,kép bent van.
Miskolc keresek kalandot. dnlmllr69@gmail.com
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

40 feletti aktiv/uni ferfit keresek ma este 20:00 korulre. van helyem pesten.
Sziasztok. Most valaki szépvölgyire?
39 éves magas férfias pasi vagyok. Rendszeresen szopható pasit keresek. Nem azonnalra előre megbeszélt időpontban. Bp. Van helyem. Ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Csak komolyak!!!
Sziasztok!
Mostanában nagyon megkívántam az érett gyümölcsöt! Nőt párt keresek 55 év feletti kategóriából alkalmi rendszeres együttlétre! A lényeg hogy közösen hódoljunk a testi gyönyöröknek! Pár levélváltás semmire nem kötelez!
Mostanában nagyon megkívántam az érett gyümölcsöt! Nőt párt keresek 55 év feletti kategóriából alkalmi rendszeres együttlétre! A lényeg hogy közösen hódoljunk a testi gyönyöröknek! Pár levélváltás semmire nem kötelez!
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

A hosszú hétvégén Harkány?
Ma Árpád fürdő Székesfehérváron. Érdeklődő hölgyekkel, párokkal ismerkednék nagy intimmel
Részletek privátban

Sziasztok
49 éves vékony sportos Budapesti pasi vagyok,19 cm a farkam.
Budapesti hölgyet vagy párt keresek minden jóra
49 éves vékony sportos Budapesti pasi vagyok,19 cm a farkam.
Budapesti hölgyet vagy párt keresek minden jóra