Elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek testi és lelki kényeztetés hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes nagymamát keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon.

Sziasztok ! Ma estére Szekszárdon és környékén komoly valós pár házaspár társaságát keresem kellemes együttlétre közös játszadozásra kényeztetésre. Ápolt diszkrét potens férfi vagyok hely adott de utazni is tudok a környékre. Ha taliznál írj privit !
Sziasztok! 40es hölgyet keresek közös időtöltésre. Bp. XIII. 192cm,95kg,16cm.
Hölgyet keresek autós kalandra. Diszkréten
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!Mi is megpróbáljuk a lehetetlent. smile Keresünk egy bi lányt magunk mellé,közé.Ha van ilyen,akkor szívesen megismernénk.Vas Megyében élünk,de utazni szeretünk.
A&T
A&T

+50+60+70-es hölgyet,párt keresek Bp.,8 kerületből,hosszú távú kapcsolatra!!!,...,keress privátban!!
40 jó adottsággal rendelkező Bp élő férfi vagyok párokhoz hölgyekhez csatlakoznak magányos nő is érdekel ! Szeresse a s…x
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Budapesti, Pest megyei 60- feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Sziasztok ! Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékén mindenre nyitott átlagos párral házaspárral kellemes együttlétre és finom érzéki kényeztetésre játékokhoz akik feldobnák szexuális életüket akár tartósan és hosszabb távon is egy ápolt diszkrét potens férfival. Ma esti talira lenne nyitott partner ? Várom jelentkezéseteket priviben !
Keresgélünk. Lazán.
Sziasztok!
Nincs kedve nőneműnek csatlakozni hozzám ,ajzoszerekkel színesített hajnalt csapni?
Nincs kedve nőneműnek csatlakozni hozzám ,ajzoszerekkel színesített hajnalt csapni?
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében eger és Gyöngyös között és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják, fejik, kényeztetik. Helyem van Bp. 39 éves magas férfias vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Sziasztok! Idősebb egyszerű párt keresek. Játékos, bulis hármas szexre. Az enyhe bi is belefér nálam. Üdv
Ma egész nap Esztergom Aquasziget naturista szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel, párokkal kellemes mérettel
Részletek privátban