Sziasztok.45 éves àpolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel…..vagy szimpi párral…irjatok,ismerkedjünk.köszi
Sziasztok! Középkorú,fiatalos 45ös párként keresünk csakis párt,egymás előtti nem párcserés találkozáshoz.Minden izgalmas lehetőség érdekelne bennünket,ebben a témában! Eger és környékén mobilisak vagyunk.Hasonló korú,intelligens PÁR ÉS CSAKIS PÁR érdekelne bennünket szimpátia alapján! Jelentkezők megkeresését csakis belső üzenetben várjuk!
Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk 43 éves korig helyed legyen hetero fiút nem keresünk.
+50+60+70-es hölgyet,párt keresek,hosszú távra!,...,diszkréten!,...,keress privátban!!
Meztelenkedni szopatni szeretőt keresek.Szimpátia esetén lehet több is.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Szopni szeretőt keresek, cserébe kérhetsz szinte bármit
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy akár hosszútávra Kaposvár és környékén max 70-80km
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom! Messenger,Viber,Skype van.
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy akár hosszútávra Kaposvár és környékén max 70-80km
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom! Messenger,Viber,Skype van.
Sziasztok.
Hölggyel ismerkednék. Esetleg kezdőként kedves párral a hölgy örömére.
Hölggyel ismerkednék. Esetleg kezdőként kedves párral a hölgy örömére.
Értelmes, kedves párokat keresünk!
Nőt keresünk hölgy örömére
Szisztok! Cuckold hosszútávú kapcsolatot keresünk (pasi). Privátban jelentkezz
Sziasztok.Győri elhanyagolt nőt anyukát keresek vagy párhoz is csatlakoznék a hölgy örömére,masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok ma estére keresek elhanyagolt feleséget, nőt 37 éves jó megjelenésű pasi vagyok! 6. Kerületben van lakásom!
Sziasztok! Ötvenes hatvanas párt, házaspárt szívesen meghívnék egy 3 napos welneszre M. tapolcára vagy Egerbe. Vendégeim vagytok , hátha végre összejönne legalább egy egymás előtti szex. 65 évesek vagyunk, heteró párt keresünk. Csak ha KOMOLYAN gondoljátok és csak párt. Üzenj ha úgy érzed, hogy menni fog. Debrecenből vagyunk, távolabbról keresünk.
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok!
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
Sziasztok ma estère keresek Bp.i pàrt,csajszit elhanyagolt anyukàt,nőt