Szívesen ismerkednénk hasonló párral a közelünkből ./,Pest megye/
Brigitta és István
Brigitta és István
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
Képet kérünk,meztelent is a mai világban 1 perc egy fotó
renault68@freemail.hu
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
Képet kérünk,meztelent is a mai világban 1 perc egy fotó
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
Sziasztok.Tágítós játékokat és ökölszexet kedvelő hölgyet keresek. istvannyh@freemail.hu
Sziasztok. Valós Biszexuális csajt keresek hármas örömökre . Barátság extrákkal. Privátba írj légy szíves ha nem csak a szex a fontos hanem a belső is. Puszi❤
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.
Tápiógyörgye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 15:37
Törölt felhasználó (4391282)

Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.
Sziasztok. 40-es igényes illatos Budapesti nő volna aki Bp-i potens kellemes méretű igényes férfi partnert keres?

Soproni, megbízható, maximálisan diszkrét, jelenleg független középkorú férfiként ismerkednék intelligens párral, bármely korosztályból, lehetőség szerint hosszabb távú baráti kapcsolatra. Sok mindenre nyitott vagyok: a jelen helyzetben "csak kukkolás" is ok.
simon9400kukac citromail.hu
simon9400kukac citromail.hu
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
40 feletti hölgyet kényeztetnék

Jászberény melett vagyok.

Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Sziasztok Zalaegerszeg környékén ismerkednek érett nő személyében elsősorban szerető vagy hosszabb távon gondolkodók előnyben.
Szívesen ismerkedünk, találkozni és beszélgetni is akaró életvidám, egymást hasonlóképpen szerető párral vagy ténylegesen biszexuális lánnyal. Volt már kapcsolatunk leszbikus lánnyal, nálunk az is működik, ebben az esetben csak a lányos játék a lényeg.
.
Távlati célunk közös programok, haveri, baráti kapcsolat kialakítása a szexben is felszabadult párokkal.
Szóló uriembereket nem keresünk!

Távlati célunk közös programok, haveri, baráti kapcsolat kialakítása a szexben is felszabadult párokkal.
Szóló uriembereket nem keresünk!

Hali
Hatvan környékén vagyok

Törölt felhasználó (4391282)

Sziasztok!
Hetero férfivel ismerkednénk.
Hetero férfivel ismerkednénk.