Ki szereti a cumkontrollt? Kinek lehetne csinálni haveri alapon? 30-47 között?
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj.
Jólszituált ápolt, kedves férfiként ma estére keresem pár tarsaságát 40 felett, hetero alapon, kizarólag a kedves feleség örömére, masszázs, szerepjáték. Teljes diszkrécióval, szép napot. CSAK Budapesten, köszönöm
Sziasztok!
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kimondottam idősebb 50-68 közötti biszex érdeklődésű nagy méretú urat keresek ,Pestmegyei igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Lehetsz nős is de legyen szabad időd.Helyem van.Kövérek kérem ne.
Sziasztok! Miskolc-Hatvan vonalon keresek hellyel rendelkező hölgyeket, párokat minden jóra! smile Ha esetleg érdekel, keress, keressetek nyugodtan! Mindenkinek sok sikert!
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Részletekért keress privátban!
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok!
Ma estére keresnék unatkozó hölgyet aki szeretne egy kis törödést és kellemesen tölteni az estét , esetleg párhoz is beszálnék ha ugy adódik.
Ma estére keresnék unatkozó hölgyet aki szeretne egy kis törödést és kellemesen tölteni az estét , esetleg párhoz is beszálnék ha ugy adódik.
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!