Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Ha lenne olyan PÁR akit érdekelne a pünkösdi hétvégén egy kis gabalyodással egybekötött balatoni szórakozás kérjük az privátban érdeklődjön . Mi az adatlapunknak megfelelő pár vagyunk.
Megismerkednék olyan hetero,nős úrral akit izgatna ha egy igényes fiatal ápolt srác orálisan kényeztetne miközben megnézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van!Pestmegyei vagyok.Diszkréció garantált!
Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok. Kecskeméten és kkr találkoznék, kedves komoly, hölggyel párral akár egy italra is.
Szegedi pár házibarátja lennék
+50+60+70-es hölgyet vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
Ha ilyen vagy,keress privátban!!
Ha ilyen vagy,keress privátban!!
Szia engem szophatsz ha úgy van
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2021. 05. 13. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 13. csütörtök 16:38

Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek hölgyet vagy párt.Napközben is ráérek.
Sziasztok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó
Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják!
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...irjatok...
Sziasztok, igényes bi párhoz csatlakoznék mind két fél örömére! Részleteket megbeszéljük privátban! Képek vannak fent az adatlapomon, ha nem látod jelölj kapcsolatra!
(Pest megye, 17ker, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Sülysáp, Gyömrő, Tápiószecső és ennek köztes területei)

Ápolt normális vastag méretű férfi ismerkedne kedves hölgyel párral diszkréció ok. Nem mindegy kivel "jeligére"
Hölgyel masztiznèk
Aki ma szopatna írjon, hely van 39 éves magas férfias vagyok. Anonímnis lehet ha úgy akarod maszk vagy glory hole
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
Szopni imádot keresek jatekokra kor alkat nem számít