Szép napot Mindenkinek! Szolnokon keresnék, egy érzéki, szexi, vékony/normál testalkatú Hölgyet, Akit alapos, szakszerű masszázsban részesíthetnék, Párja előtt... Ápolt, igényes, intelligens 45 éves 190cm magas, 110 kg-os Férfiként. Komoly, privát megkeresést várnék, köszönöm!
Szép jó napot mindenkinek.
50+ os hölgyet keresek hosszu távú kapcsolatra.
Házibarát jelleggel is.
Teszek veszek intézkedek.
Segítek bármit, ház körül, kertbe stb..
szeretem az érett 50+ 60+ os hölgyek társaságát főleg
ha erotikával van fűszerezve.
Írjanak bátran.
brabamaxkft@gmail.com
Köszönöm
50+ os hölgyet keresek hosszu távú kapcsolatra.
Házibarát jelleggel is.
Teszek veszek intézkedek.

Segítek bármit, ház körül, kertbe stb..
szeretem az érett 50+ 60+ os hölgyek társaságát főleg
ha erotikával van fűszerezve.
Írjanak bátran.
brabamaxkft@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Szombat estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok,csinos hölggyel ismerkednék hosszabb távú kapcsolathoz,rendszeres randikhoz.Párhoz is csatlakoznék a hölgy kedvéért.Bajai független,helyes pasi vagyok.
+50+60+70-es hölgyel ismerkednék,akár hosszú távú kapcsolat is érdekel!
barátság,kellemesen eltöltött idő,masszázs,szex,stb.
keress privátban!
barátság,kellemesen eltöltött idő,masszázs,szex,stb.
keress privátban!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,szakképzett masszőrrel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,szakképzett masszőrrel ismerkednék.
Nőt párt keresünk szexualis eletunk friritesere kor alkat nem szamit hölgy bi
Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet esetleg párt keresek szerda vagy csütörtök délelőttre Veszprém és környékén. Hely van.
Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Budapesten 39 éves magas férfias pasi vagyok. Diszkréció, egészség adott, elvárt ha arctalanul szeretnéd akkor lakás glory hole is lehet, egymást nemlátjuk. Csak aki komolyan gondolja. Szopok2020@citromail.hu vagy skype ezzel a e mail címmel
Hölgyet, párt keresek Debrecen környékén.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a héten napközbeni találkozóra Veszprém és környékén. Hely megoldható
Normális értékítélettel, normális külsővel, megfelelő intelligenciával, gyengéd beállítottsággal rendelkezem. Hasonló partnert keresek, tartós, de alkalmankénti kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt

Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül
Jó napot mindenkinek.
40-60ig keresnék elhanyagolt hölgyet,
aki igenis kívánja a kielégülést.
40-60ig keresnék elhanyagolt hölgyet,
aki igenis kívánja a kielégülést.

Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.