Not párt keresek jatekokra kor alkat nem számít
Mára Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Nyíregyházi Nővel ismerkednék.
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Sziasztok!
40 es,hetero férfivel ismerkednék.
40 es,hetero férfivel ismerkednék.
Szia !
Keresem azt a hölgyet aki a "kicsit" sem veti meg, akivel lehetne szexélményekről, vágyakról beszélgetni, kezdetben ismerkedés céljából. 50 éves múltam de nem sok minden adatott meg számomra, de szeretnék olyan hölgyet találni akivel átélhetnék minden jót.
Keresem azt a hölgyet aki a "kicsit" sem veti meg, akivel lehetne szexélményekről, vágyakról beszélgetni, kezdetben ismerkedés céljából. 50 éves múltam de nem sok minden adatott meg számomra, de szeretnék olyan hölgyet találni akivel átélhetnék minden jót.
Kecskeméten kkr barát társam keresem.
Szia , sziasztok !
Szép reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szép reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Nagy farkú, aktív pasit keresek!! Érd, Bicske, Bp és környékéről!!!
Sziasztok! Gyõr környékérõl elhanyagolt asszonyt keresek! 47 éves àpolt pasi!
eros testalkatu urat kerese ma delutanra, estere, pesten van helyem,
ferfias uni-passziv srac vagyok.
ferfias uni-passziv srac vagyok.
Sziasztok ! Ma esti találkozáshoz nyitott pár házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon és környékén. Ha szívesen ismerkednétek és taliznátok akkor írjatok privit.
Érzéki hölgyet keresek.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

ferfias, nagyon kanos partnert keresek, pesten van helyem, vagy a kornyeken szivesen utazom, ejszakara is akar.
Cegléd és környékén hölggyel ismerednék! 47 èves èlni szeretö emberke vagyok, rendezet èletel.Ismerkedjünk bàrmi lehet!!! Itt vagy cegled74@citromail.hu Üdv
Sziasztok!Hölgy,pár ma Szombathelyen?Hely van.Privátban!