40-60 ev kozotti ferfias, aktiv apukat keresek, aki meglatogatna es jol megdugna.
pesten a nepliget mellett lakom, van helyem. ma este is jo.
pesten a nepliget mellett lakom, van helyem. ma este is jo.
Olyan párral ismerkednék Sopronból, akik szívesen feldobnák egy "házibaráttal" a Valentin-napot.
simon9400@citromail.hu

simon9400@citromail.hu
Sziasztok.44 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hölgyel vagy szimpi pàrral...szèp vastag .....irjatok....köszi...
40-60 ev kozotti ferfias, aktiv apukat keresek, aki neha meglatogatna es jol megdugna.
pesten a nepliget mellett lakom, van helyem.
40-60 ev kozotti ferfias, aktiv apukat keresek, aki neha meglatogatna es jol megdugna.
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távú kapcsolathoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok. Macis fiu vagyok, Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. A Mai napra keresem perverz kanos bikámat akár tabu mentes dolgokhoz is. Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok.
Szombaton kora délutánra keresünk, egy pár és én, még csatlakozni kívánó pért kellemes kalandra Dunaújvárosba.
Szombaton kora délutánra keresünk, egy pár és én, még csatlakozni kívánó pért kellemes kalandra Dunaújvárosba.
Bi pasit Bi lány keresünk tartós kapcsolatra. Pasiknál kisebb max. átlagos méret és az uni elvárt.Hölgyeknél mindkét féllel való játék. Általában este 22 óra után érünk rá. diszkréció ,intelligencia ,tisztaság elvárt és adott. nagyon orál centrikusak vagyunk és szeretnénk ,hogy a partnerünk is az legyen. Várjuk a leveleket ,képeket ,elképzeléseket a
goldenmilf40@gmail.com címre. ( sajnos nem tudunk folyamatosan a gép előtt ülni ezért nem biztos az azonnali válasz) Üdv. Leginkább a közelünkből keresünk.
goldenmilf40@gmail.com címre. ( sajnos nem tudunk folyamatosan a gép előtt ülni ezért nem biztos az azonnali válasz) Üdv. Leginkább a közelünkből keresünk.
Sziasztok! Hölgyel ismerkednèk Ceglèd ès környèkèn. Nyitót 47 pasikènt! Bàrmi lehet Tisztelet Becsölet ! Èlni az èletet! Irj privàtba vagy cegled74@citromail.hu Üdv
szia Kata. az vagyok. adj elerhetoseget
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 09. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 09. kedd 19:03

Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Sziasztok. Szabad többet tudni a buliról? Rólam az adatlapon olvashattok
(Ez egy válasz Csumoka üzenetére (2021. 02. 04. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 04. csütörtök 18:34

Sziasztok. Február 27.ére fejér megyébe házi bulihoz keresünk párokat, lányokat, fiúkat.
Sziasztok!
Keresnék olyan lányt hölgyet aki eltőltene velem egy pár napot helyen van nincs semmire gondod csak érezzük jól magunkat.
Keresnék olyan lányt hölgyet aki eltőltene velem egy pár napot helyen van nincs semmire gondod csak érezzük jól magunkat.
Szabolcs M.Nyiregyháza,keresek 6O.feletti hölgy,pár házibarátja lennék.
Budapesti, Pest megyei 60-feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.

+60+70-es hölgyekkel ismerkednék,akár hosszú távon is.Budapestiek előnyben.Szivesen kényeztetnélek,..,keress privátban!
Sziasztok! 58 éves, fiatalos férfi keresi korban hozzáillő, az átlagnál intenzívebb erotikus beállítottsággal, vágyakkal rendelkező Hölgy társaságát.
Sziasztok.
Ápolt , kedves , megbízható pár vagyunk, biszex lányt keresünk hármas örömökre.
Ha szeretnél meg ismerni bennünket , akkor privátba írj.
Igyunk meg egy kávét egy semleges helyen , minden elkötelezettség nélkül.
Ápolt , kedves , megbízható pár vagyunk, biszex lányt keresünk hármas örömökre.
Ha szeretnél meg ismerni bennünket , akkor privátba írj.
Igyunk meg egy kávét egy semleges helyen , minden elkötelezettség nélkül.