Negyven feletti partnert keresek hosszabb távra nyiregyháza,Szabolcs m.
Sziasztok,
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Nőt keresek
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van. Akár számodra is
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van. Akár számodra is

69elefant@c2.hu
fotóval írj
Lehet partnert találni itt, csak kommunikálni kell. Viszont, ha valaki naponta 2x-3x teleírja az összes topicot ugyanazzal a szöveggel, akkor szerintem pont az ellenkezőjét éri el, mert azt látják, hogy vergődik és a kutyának sem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 12:16
Törölt felhasználó (4478052)

Én is észre vettem már,hogy ugyanazok a keresgélések vannak szinte mindennap,minden fórumon.De mivel ez ismerkedős fórum,persze próbálkozik az ember.Igen én is keresnék olyant akinek megfelelek.Azért nem írom tele a topikokat,mert szerintem felesleges.Minden elismerésem annak aki itt találl partnert.
Én is észre vettem már,hogy ugyanazok a keresgélések vannak szinte mindennap,minden fórumon.De mivel ez ismerkedős fórum,persze próbálkozik az ember.Igen én is keresnék olyant akinek megfelelek.Azért nem írom tele a topikokat,mert szerintem felesleges.Minden elismerésem annak aki itt találl partnert.
Szívemből szóltál. Aki máshogy látja az ugyanilyen szánalom.
Sziasztok !! Szex !! Partnert keresek hölgyet vagy párt !!! Hosszútávra , anyagiaktól mentesen , megbízható és diszkrét vagyok !!! Kérdezz privátban nyugodtan !!! Adatlapot olvass !! Üdv
Szívesen ismerkednék valóban hármast vàgyó párral. Diszkrét negyvenes pasi vagyok, Pest megye Déli részéről.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag..
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távú kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
sziasztok, Ffi keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket sokk minden még pluszba szoba jöhet irjatok bátran minden meg beszélés kérdése lehetsz biszex
Sziasztok,
Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
És csak képpel,mert fantomokkal nem tudunk mit kezdeni !!!
További sok sikert mindenkinek!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
És csak képpel,mert fantomokkal nem tudunk mit kezdeni !!!
További sok sikert mindenkinek!!
Otthonunkban vendégül látnánk elsősorban hölgyet vagy párt jacuzzis-szaunás kellemes estére !
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...
Sziasztok!Szilveszter estéjén vállalom kisebb csoport masszázsát,regenerálását és felpörgetését.
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Nőt keresek
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj