Sziasztok!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi pàrt hölgyet,csajszit .
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
55 év feletti hölgyekkel, párokkal ismerkednék, illetve szombaton 4-6 fős kis szexbuli lenne. Budapest, hely van.
Sziasztok 03.05-re (szombat) keresünk párt! Fogadni nem,de utazás,vagy szállásfoglalás nem probléma! 4-es gabalyodás, párcserével, lányos játékokkal fűszerezve!
Diszkrét, nem független ápolt bi pasiként keresek partnert/partnereket napközbeni találkozáshoz. Utazni tudok 100 km belül. Érzéki kalandok érdekelnek, kölcsönös maszturbáció majd esetleg tovább is léphetünk. Párokkal is ismerkedem bi vágyakkal kölcsönös szimpátia és megbeszélés után
Sziasztok !
Ma estére ápolt intelligens párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon diszkrét szexkapcsolatra kölcsönös örömökre. Ha van valaki aki szívesen randizna egy ápolt mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
Ma estére ápolt intelligens párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon diszkrét szexkapcsolatra kölcsönös örömökre. Ha van valaki aki szívesen randizna egy ápolt mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
nagy mellbimbóudvarú nőt vagy párt keresek egyedül vagy barátnőmmel
+60+70-es hölgyet,párt keresek,hosszú távú kapcsolatra! keress privátban!
Fiatal lányt szopatnék
Nőt párt kereseunk lányos játékokra kor alkat nem számít csak a higiénia
kecskeméti párt keresek
Csinos nőt keresem vagy párt Nyiregyházán aki szeretne egy megbizhato potens pasit!
.
.
Budapesten hölgyet vagy párt keresek akár mára is,ha van helyed szívesen meglátogatlak
Hölggyel ismerkednék ! 48 éves férfi vagyok. Szeretek élni vidámság ! ismerkedjünk
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?