Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha nem vastag a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Zalaegerszegen vagy környékén alkalmanként párórára búvóhelyet keresek,
Hölgyem! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, elváltan, egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha nem vastag a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Gyöngyösi csajjal ismerkednèk.logitec37@gmail.com
Hölgyem! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Sziasztok !
Párokat keresek hetero alapon az ország bármelyik részéről.
Párokat keresek hetero alapon az ország bármelyik részéről.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Hölgyet keresek, -egyenlőre levelező kapcsolatra, Diszkrét találkákra.. Én rendezett körülmények közt egzisztenciával rendelkező - ötvenes ápolt férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek.- .
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
sziasztok !
Nővel v. Párral ismerkednék, beszélgetnék. 35 vagyok, egyedül élek,egyedülálló vagyok...

Dunaújvárosban hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet,párt vár minden jóra....
Sziasztok kizárolag olyan férfit keresünk akinek min 20 cm farka van szörtelen és Miskolci kizárolag csak Miskolcit idő hiánya miat és nem érdekel hogy tudsz utazni arcos kép imailban matea1974@gmail.com
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Szívesen ismerkedem, és ha mentális kapcsolat is létrejön, folytathatjuk tovább. Diszkrét, de monogám kapcsolatra vágyom.

Hölgyet keresek, -egyenlőre levelező kapcsolatra, Diszkrét találkákra.. Én rendezett körülmények közt egzisztenciával rendelkező - ötvenes ápolt férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek.- .
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com