Sziasztok ma estére keresünk BP. vékony 40 évenél idősebb dohányzó csajszikát. Többit privin ill telon.
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékéről szexpartnert keresek pár/házaspár személyében akikhez csatlakozhatok minden jóra kellemes élvezetekre kényeztetésre mindenki örömére. Válaszokat privát várom !
Ma estére Szekszárdon és környékéről szexpartnert keresek pár/házaspár személyében akikhez csatlakozhatok minden jóra kellemes élvezetekre kényeztetésre mindenki örömére. Válaszokat privát várom !
Asszonyok lányok párok?40 éves sportos férfi ismekedne...privi
Sziasztok BP. I hölgyeket, Lányokat, párt keresek Szombat estere,sajnos helyem nincs, gondold, gondoljátok a többit privin. L

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Sziasztok! Valaki ismerkedni? Privátban írj!
Sziasztok- keresünk hölgyet beszállónak, vagy párt . Bi nő vagyok, ez csak lehetőség a pasim full hetero.
Párcsere, egymás előtti szex stb.. sok dolog belefér, semmi nem kötelező
Csak fotós adatlappal- ez alap- illetve PASIK teljesen kizárt ! Tiltás azonnal.
Párcsere, egymás előtti szex stb.. sok dolog belefér, semmi nem kötelező

sziasztok! pár vagy hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok! 40 es,Pécsi férfivel ismerkednék.
BISZEXEK előnyben, azaz BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI (esetleg heteró) PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS! Kérjük távolról ne keress! Fotóink, videóink alapján láthatod mire számíthatsz.
Ma estére keresek Tatabánya vagy környékén élő lányt, nőt esetleg párt. Exkluzív lakásom van, de utazni is tudok, ha úgy alakul. Kérlek, privátban jelezz vissza, ha szimpatikus az ajánlat!
Sikeres keresést Mindenkinek!

Sziasztok Monor környékén keresgélnék...szinte bármi érdekel...20 30 km ter nem akadály..
Nagy mellű, csinos páromnak 30-55 közötti férfit, férfiakat keresek. Szereti a kemény szexet, a hármas-négyes partikat. Tisztaság, diszkréció fontos!
Sziasztok! 40 feletti pár esetleg? Feleséged vagy barátnőd basznám szopatnám előtted vagy közösen.Diszkréció adott és elvárt.Kapcsolatban élek.Macis alkatú vagyok.Írjatok nyugodtan.

Nagy mellű páromnak 30-55 közötti férfit, férfiakat keresek. Szereti a kemény szexet, a hármas-négyes partikat. Tisztaság, diszkréció fontos!
Sziasztok Monor környékén keresgélnék...szinte minden érdekel...20 30 kmter nem pobléma...
Sziasztok BP. I hölgyeket, Lányokat, párt keresek Szombat estere,sajnos helyem nincs, gondold, gondoljátok a többit privin. L
Sziasztok,kellemes hölggyel-párral randiznék.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
45 feletti független férfit keresünk 3.kerület és környékéről.
Ismerkedés ,barátkozás,nem kapkodunk!!!! Fénykép fontos.Üzenetet csak privátba várunk.
Köszönjük.
Ismerkedés ,barátkozás,nem kapkodunk!!!! Fénykép fontos.Üzenetet csak privátba várunk.
Köszönjük.