------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hatatalmas,lógós mellű hölgyet kényeztetnék.
Ápolt,kúltúrált pasi vagyok.
Bp és a szűk értelemben vett agglomeráció.
Ápolt,kúltúrált pasi vagyok.
Bp és a szűk értelemben vett agglomeráció.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Hello! Adatlap szerint ismerkednénk borsod közelében pasival. Adatlap szerint keresünk csak! Sok sikert mindenkinek.
belevalo holgy vagy par?
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Baranyábol keresnék 60+os nagymellű Nőket,esetleg párt,Barátság extrákkal stb...Tel szám és beszélhetünk De bármit meghalgatok
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szép Estét! Budapest és környékén idősebb Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni csak akik tényleg komolyan gondolják és találkozni is mernek!!
Sziasztok!Kíváncsi 40 feletti hetero urat keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!
+60+70-es hölgyet keresek Budapestről hosszú távú kapcsolatra!! Keress privátban!!
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek. Esetleg pár hàzibaratja lennék diszkréten. Sexi nagymama. Kor alkat nem számít.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Budapesti és nyugat magyarországi idősebb párhoz csatlakoznék.
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Baranyábol keresnék őzvegy egyedüláló nagyikat,de akár nem fügetlen is lehet tartós laza szexkapcsolatra,de bármit meghalgatok,irjatok tel számot
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap