Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Kecskeméti párt keresek
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Szívesen ismerkednék hölgyekkel és párjukkal együtt is... beszélgetnék, tapasztalatokat cserélnék mailen is:
nyelv111ek@gmail.com
nyelv111ek@gmail.com
Masszírozások, orális élvezkedésekkel is... hölgyeket keresünk párjukkal is dél-Pest közeléből.
Kisebb sw bulikat is szervezünk néha, érdeklődni lehet mailen is... nyelv111ek@gmail.com
Kisebb sw bulikat is szervezünk néha, érdeklődni lehet mailen is... nyelv111ek@gmail.com
Sziasztok! Budapesten foleg delpest/csepel kornyeki igenyes normalis megbizhato apolt partnert keresek hellyel. Enyhen bi 28eves 184 80 15cm fiu vagyok es tolem idosebbet keresek. Egyenlore egyszeri talalkozasra mivel neha jon ram ez a dolog, es olyan partner levelet varom aki aktiv beallitottsagu
50 feletti nagyfarkú pasit keresünk!Olvass adatlapot!!!
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében.ápolt férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében.ápolt férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Bi hölgyet keresünk a férfi tag aktív vagy passzív részvételével!
Adatlapunknak megfelelő partnereink keressük!
Hölgyet keresek egy kellemes kapcsolat reményében, független, elvált férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hello,intelligens hölggyel,párral ismerkednék hosszabb távon.Bajai negyvenes,fiatalos,független,helyes pasi vagyok.
MA ESTÉRE középkorú házaspár keres 3 as szexre biszex pasit vagy biszex nőt 40 éves korig ,,veszprém és környéke
Not pary ffit keresek a hetenn delelotre 40-70 kozott alkat nem szamit
Szívesen nézném olyan fiatal párok szeretkezését, akiket izgat, ha egy 50 év feletti jóképű, sportos férfi figyeli őket.
Közreműködés igény szerint, szimpátia esetén akár mindkét fél örömére is.
Anyagiak kizárva, intelligencia és diszkréció alapvető.
Elsősorban Heves és Borsod megye, esetleg Budapest.
blacksunrise32@gmail.com
Közreműködés igény szerint, szimpátia esetén akár mindkét fél örömére is.
Anyagiak kizárva, intelligencia és diszkréció alapvető.
Elsősorban Heves és Borsod megye, esetleg Budapest.
blacksunrise32@gmail.com
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. ápolt középkorú független, elvált férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. ápolt középkorú független, elvált férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Szekszárdi pár/házaspár barátságát keresem kellemes laza de tartós baráti szexkapcsolatra kölcsönös élvezetekre! Várom jelentkezéseteket privát üzenetben és megbeszéljük a részleteket !

Sziasztok!
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Okleveles masszőr vagyok !Részletek privátban!