Érett hölgy titka lennék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Fejér és kke!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Fejér és kke!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

+60+70-feletti hölgyet,párt keresek ,hosszútávú diszkrét kapcsolatra!!
Megbízható, érzéki férfi keresi hölgy partnerét.
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok.
Keresünk egy szimpi párt,egész hetvègènk szabad.,
Helyünk van
Keresünk egy szimpi párt,egész hetvègènk szabad.,

Kecskeméten nagy mellű nagymamát keresek szexre!Irj!
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
nem undod még ezt a ratyi szöveget? mi már nagyon
(Ez egy válasz Erotika01 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 01:20

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

- unod -
(Ez egy válasz m-and-m-s üzenetére (2023. 10. 14. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Jövő hétvégén Hévízen pár társaságát keresem, a párom még nem tudja egy spontán ismerkedés által jó lenne
Sziasztok!
Együtt élő, de legalábbis az életben is egy párt alkotó (nem titokban összejáró) párt keresünk szexre, barátságra, akár közös utazásokra, kirándulásokra, welnnessre, biszex női taggal. Ez fontos, ezért indult nálunk anno az egész ilyen célú barátkozás.
Normális, ápolt, együtt élő, egymást szerető, fejlett szexuális kultúrával rendelkező párnak tartjuk magunkat, leginkább az érzéki, finom szex hívei vagyunk, ami nem jelenti azt, hogy nyugdíjjasszexre vágyunk, csak azt, hogy a "találkozunk-reszelünk-hazamegyünk" nem a mi világunk.
Nem sietünk sehová, nem vagyunk ágyról-ágyra járók, alapvetően a cél egy hasonló mentalitású, hasonlóan életszerető párral való kapcsolódás. Szeretjük a tantrát, bár mi is csak most tanuljuk, szeretjük a natuirzmust, a szaunát, a termálfürdőket itthon és külföldön is.
Ha magatokra ismertek, várjuk leveletek. Aktképek reményében nem érdemes jelölni minket, mert nem küldünk és nem is kérünk senkitől. Arcos fotót viszont majd az ismerkedés folyamán igen, sőt a lányok közötti beszélgetés is elengedhetetlen a folytatáshoz.
Örülnénk a másik két felünknek smile
Mosolygós szép reggelt/napot/estét, ki mikor olvassa.
Együtt élő, de legalábbis az életben is egy párt alkotó (nem titokban összejáró) párt keresünk szexre, barátságra, akár közös utazásokra, kirándulásokra, welnnessre, biszex női taggal. Ez fontos, ezért indult nálunk anno az egész ilyen célú barátkozás.
Normális, ápolt, együtt élő, egymást szerető, fejlett szexuális kultúrával rendelkező párnak tartjuk magunkat, leginkább az érzéki, finom szex hívei vagyunk, ami nem jelenti azt, hogy nyugdíjjasszexre vágyunk, csak azt, hogy a "találkozunk-reszelünk-hazamegyünk" nem a mi világunk.
Nem sietünk sehová, nem vagyunk ágyról-ágyra járók, alapvetően a cél egy hasonló mentalitású, hasonlóan életszerető párral való kapcsolódás. Szeretjük a tantrát, bár mi is csak most tanuljuk, szeretjük a natuirzmust, a szaunát, a termálfürdőket itthon és külföldön is.
Ha magatokra ismertek, várjuk leveletek. Aktképek reményében nem érdemes jelölni minket, mert nem küldünk és nem is kérünk senkitől. Arcos fotót viszont majd az ismerkedés folyamán igen, sőt a lányok közötti beszélgetés is elengedhetetlen a folytatáshoz.
Örülnénk a másik két felünknek smile
Mosolygós szép reggelt/napot/estét, ki mikor olvassa.

Sziasztok! Budapest és környékén Kifejezetten orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával!