Szegedi Holgyet v part keresek.
(Ez egy válasz paros38-42 üzenetére (2018. 12. 29. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 18:18

Ma estére keresünk egy szimpi part, esetleg joképű hetero pasit, Eger és kornyeke

Ma estére keresünk egy szimpi part, esetleg joképű hetero pasit, Eger és kornyeke

24 éves srác hölgy partnert keres estére Budapesten ! Sportos , átlagosnál nagyobb intim méret , hely van .
Sziasztok! Pár házaspár barátságát keresem Szekszárdon kölcsönös kényeztetésre mindenki örömére! Válaszokat privibe várok!
hibátlan állapotú iphone 5S telefonomnak keresek uj hölgy tulajdonost ..
Hello,igényes hölggyel,párral ismerkednék hetero alapon tartós kapcsolathoz.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ismerkedem,hölggyel,párral,hetero alapon.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Ápolt,normális potens férfi vagyok! Utazni tudok!
Kedves Hölgyem! Boldog Új Esztendőt és Téged Kívánva találkoznék, és ölelnélek magamhoz.
Egyedül élő független ápolt Bp.-i férfiként. írj. 69elefant@gmail.com
Egyedül élő független ápolt Bp.-i férfiként. írj. 69elefant@gmail.com
valaki engem is megtalálhatna: ) képeim az adatlapomon!
40 feletti hölgyel ismerkednék, wellnesseznék!
Privátban írj.

Sziasztok
Dec 29.én estére keresek Bp-i csajt vagy párt egész éjszakás kalandra
Dec 29.én estére keresek Bp-i csajt vagy párt egész éjszakás kalandra

hölgyet keresek nyiregy-újfehértó és környékéről,,

not part keresek 40- 70 ev kozott
Sziasztok,
Ma, azaz 12.28. késő estére, Miskolcon keresünk fiatal férfit vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
Ma, azaz 12.28. késő estére, Miskolcon keresünk fiatal férfit vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
40 feletti hölgyet keresek békés megye környékén!
Privátban irj

Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgy partnert keres,minden jóra nyalni is szeretek,helyem nincs.
Sziasztok 50 - és párt vagy 60+férfit keresünk!
Sziasztok
Dec 29.én estére keresek Bp-i csajt vagy párt egész éjszakás partira
Dec 29.én estére keresek Bp-i csajt vagy párt egész éjszakás partira