Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Jászsági hölgyel barátkoznék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Elhanyagolt anyukákat kényeztetnék akár partnere előtt is.
Alázatos nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. 47 éves hetero férfi vagyok, még pár info és kép az adatlapomon...
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hölgyet masszíroznék kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Jo reggelt mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus amit olvasol és látsz rólam,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus amit olvasol és látsz rólam,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm.
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Sportos igényes kan keres Pest megye?Asszonyt lányt párt .privi
Sziasztok! 45+-os hölgyet vagy párt keresek minden jóra! Hajdú-Szabolcs-Borsod megyéből!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok! 50-es, 60-as hölgyekkel ismerkednék Miskolc környékén. Esetleg párokkal bármilyen korosztályból. Sok sikert mindenkinek!
50 feletti hölgyet kényeztetnék hétközben. Utazni tudok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !